reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Mikimauro ja przez 8 tygodni na Dukanie schudłam 9 kilo wiec działa na 100% no i głodna nie chodziłam :) wiec super
maran-atha= no to super, ja to musze tylko obserwować swój organizm, najbardziej boje sie o nerki, jak sie będzie coś działo to wiadomo zrezygnuje, ale narazie puki co [ dopiero zaczełam ] jest ok. Jak sie czujesz ???

reklama
cześć dziewczynki
próbuję nadrabiać ale marnie mi idzie:sorry:
u nas dzisiaj imprezka urodzinowa była:tak:

Ja to czytam ale jakoś nie mam weny do pisania .Dobija mnie zimowo-jesienna pogoda. Nie mogę doczekać się ciepełka ,bo wtedy t mogę dopiero działać.

jolek nie jesteś sama mnie też to dołuje:sorry:

miki Dukana męczysz kurczę mi też by się przydało coś zrzucić...w końcu wakacje idą:tak:

...ja dzisiaj w mega bojowym nastroju [ pierwszy dzień dukania] ...oj będzie sie działo, :tak:boje sie ze nie dam rady, ale musze coś ztym swojim balastem zrobic :dry:
wiosna idzie, trzeba sie ludziskom pokazac:zawstydzona/y:
?[/COLOR][/FONT]
Może przyłączysz się ? https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...-sie-mamy-na-diecie-dukana-i-nie-tylko-47548/

....Dla mnie to nie pojęte jest, ale skoro tysiacom kobiet pomogło, to chyba działa:eek::-)

Działa , działa . Spójrz na mój suwaczek. ;-)

justa=:szok::szok::szok::szok:az mnie zatkało, no rewelacja , moje gratki, ty lasencjo, ale mnie zmotywowałaś:tak::tak::tak::tak::tak::-D;-):-)
ojej na BB mamy dukanówki, musze dziewczynom z Irlandi powiedzieć, bo my tam sobie wąteczek mamy malutki i sie wspieramy [ ja jestem nowa]
:-);-)

Wczoraj wypatrzyłam u Mili dwie piątki :) Ale jestem spostrzegawcza... ;-):-D Już całe wyszły a ja nie miałam pojęcia, że w ogóle wychodzą :-D:-D:-D
Zostały nam ostatnie dwa ząbki i będzie "po krzyku".

Muszę pochwalić Milę, bo jak wychodzę do pracy, to Mila jakoś szczególnie nie jest nieszczęśliwa. Ostatni tydzień spędziła u teściowej (tego trochę się obawiałam) ale nie było tak źle. Chociaż w czwartek i piątek trochę płakała jak wychodziłam... Ale jak zostaje z moją mamą to nawet ze mną do domu wracać nie chce. Moja mama chyba za bardzo ją rozpieszcza...

Trzymam kciuki za wasze diety :)

ja na Dukanie schudłam przez niecałe 3 miesiące 16kg..ale przyszły stresy..jedna czekolada druga i zaś troche mi przybyło:zawstydzona/y:
a dziś w nocy zmarł mój ukochany dziadziuś i dopiero sie załamałam:-(

Ewelinka bardzo mi przykro...
miki u mnie poki co nic nowego, czasem cos zakluje w dole brzucha, ale na tym koniec... w piatek kolejna wizyta w szpitalu... no chyba, ze nie dotrwam hehehe

cześć laski!!!!!!!!!!! czy któraś nas jeszcze pamięta?? już nawet nie wiem kiedy byłam ostatni raz na forum, tak jakoś dziwnie się wszystko układa. Pracuję dalej w szkole, dorabiam w bibliotece popołudniami no i kończę tą swoją magisterkę więc brak mi czasu na cokolwiek. Na szczęście chłopcy nie chorują ale za to broją jakbym ich miała z dziesięciu.
maran-atha a Ty jeszcze w dwupaku:):) szok. ale jak dobrze pamiętam to Alę też rodziłaś po terminie co??
ewelinka [*]

reszty nie doczytałam i pewnie nie doczytam:zawstydzona/y:

Ale pozdrawiam Was wszystkie

reklama
zapmarta GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cud miód mieć dwóch chłopaków w domku;)

Do góry