Lolcia niby dużo ale jak genetyczne to wiadomo, bez skierowania na NFZ raczej chodzi własnie to USG w tych cenach  No to jak nie dajesz to super, grunt zeby nie pękac ze dziecko chce cos innego i innego do jedzenia w danej chwili bo tak to bysmy z za garów nie wyszły
 No to jak nie dajesz to super, grunt zeby nie pękac ze dziecko chce cos innego i innego do jedzenia w danej chwili bo tak to bysmy z za garów nie wyszły 
Niobe moze wpisz sobie na internecie nazwe tej kliniki czy cos i wyskoczy strona z cennikiem bo przewaznie mają takie dostępne albo zadzwon jeśli nie znajdziesz i napewno tam Ci okresla jak to u nich wyglada To super ze tak w jednym czasie w miare
 To super ze tak w jednym czasie w miare  ja mam taka bardziej wieczorowa pora wiec pewnie dopiero poznym wieczorem zdam relacje
 ja mam taka bardziej wieczorowa pora wiec pewnie dopiero poznym wieczorem zdam relacje 
Możliwe ze czasami stan zapalny bardzo przeszkadza, wtedy chyba nawet cięzko coś zjeść z tego co wiem ale nie miałam takiego przypadku wiec ciezko mi sie wypowiedziec

Niobe moze wpisz sobie na internecie nazwe tej kliniki czy cos i wyskoczy strona z cennikiem bo przewaznie mają takie dostępne albo zadzwon jeśli nie znajdziesz i napewno tam Ci okresla jak to u nich wyglada
Możliwe ze czasami stan zapalny bardzo przeszkadza, wtedy chyba nawet cięzko coś zjeść z tego co wiem ale nie miałam takiego przypadku wiec ciezko mi sie wypowiedziec

my w tym roku planujemy jeszcze na przełom grudnia i stycznia tygodniowy wyjazd na narty, a następne wakacje dopiero w sierpniu i pewnie dość lajtowo i stacjonarnie mam nadziej że w powiększonym składzie rodzinnym, raczej wolałabym zagranicą
 my w tym roku planujemy jeszcze na przełom grudnia i stycznia tygodniowy wyjazd na narty, a następne wakacje dopiero w sierpniu i pewnie dość lajtowo i stacjonarnie mam nadziej że w powiększonym składzie rodzinnym, raczej wolałabym zagranicą