reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Hej

U nas szpital:/ Byłam dziś z Alanem u naszego pediatry bo choróbsko mam wrazenie ze nie przechodzi a jeszcze sie pogarsza. Kaszl okrutny, z katarem na szczescie nie ma tragedii.
Dostał nowe leki, kolejną stówę zostawiłam w aptece, ale co zrobić. Mnie tez łapie, gardło boli, smarkać zaczynam, kaszlec także... Zyc nie umierac.

Z dobrych wiesci to chociaz tyle ze Alan naprawdę polubił swoją opiekunkę. Padłam dziś jak kobieta przyszła do niego i mówi:
-Dzień dobry Alanku
A on na to:
-Babo Miro, czekałem na ciebie! :)

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt, i zazdroszczę ze znacie płec. Ja jutro ide pobrac krew, co bym nie zapomniała jakie to swietne uczucie, a w piątek mam wizyte u gina, tego na NFZ. Zyję nadzieją ze zrobi mi usg i powie kto mieszka w brzuszku. Następnie w poniedziałek tez mam gina, tylko tego prywatnego ;) No to się nachodze ;-)
Przyszły dziś moje wyniki badan prenatalnych z krwi, w skrócie pisząc wszystko jest w jak najlepszym porządku co strasznie mnie cieszy:)

Malutkans ja bym wyrzucila jednak te grzyby...

MamaAnia współczuje chorubska, mnie tez boli gardło, ale "do przezycia" Mam tabletki i syrop *spam* i nawet pomaga.
Jeszcze rumianek parzę i piję.

MałaZosia legginsy mi przyszły. Bardzo fajne, zamówię jeszcze ze dwie pary.

Asiorek nie wiem jak jest z tym L4, ale moze najlepiej zadzwonic do lekarza i zapytac czy mogłabyś przyjsc w piątek?

Hej dziewczyny :)

Miałam nadrobić i dup...ka. Padam na ryłko. Wróciłam o 17:30, zaraz po młodego do kumpeli, szybko lekcje i judo na 19-tą. Niedawno wróciliśmy i młody je kolacje i zaraz spac bo o 6-ej wstajemy.

Ja wizytę mam pojutrze i trochę sie stresuję ale jestem zajęta pracą i nie mam czasu na rozmyślanie.

Sosnowiczanka - cieszę się, że legginsy ok. Tez jestem z nich baaaardzo zadowolona :)

Ostatnio na słodkie mnie strasznie ciągnie, gdzie ja słodyczy nie lubię. Nie wiem o co kaman :)

Małgoś - dzięki :)

Smile - bezpiecznej i szybkiej podróży :)

Na tyle dziś.

Sosnowiczaka hehe jaki kochany! "Babo Miro..." cudne! Super, że Alan polubił babę Mirę :)
I zdrówka dla Was! Nie rozkładaj się!
Dobrze, że wyniki przyszły, zawswze to będziesz spokojniejsza :)
Kasia gratki chłopca
malutka chyba nie pozostaje nic innego jak kupić suszone grzyby...a może mama, teściowa, koleżanka, czy ktokolwiek ma trochę, żeby Cię "poratować?

Sosnowiczanka wyzocilam bo się poprostu obrzydzillam :/
Mamuskaaaa88 ma kto mnie popracować ale wszyscy w pl :( może znajdę grzyby w polskim sklepie

RATUNKU :(( juz prawie tydzien jestem chora :( najpierw gardło
Pozniej głowa a teraz katar i kaszel co mam zrobic juz brak mi pomysłów :(
Syrop z cebuli, czosnek z mlekiem
I miodem codziennie wieczorem bo w ciagu dnia nie mam kiedy bo jestem w pracy :(
Dzisiaj byłam na wizycie i rowniez u nas usg wyszło pomyślnie zmierzyli przyziernosc karkowa i wiem ze wszystko jest okay, czekam na wyniki krwi maja byc za 2 tyg:)
Dzisiaj duży i termin znów sie zmienił :) aktualnie 13.06:)

Kasia gratuluje chłopaka ja tez bym chciała juz wiedzieć ale tutaj powiedzą dopiero w 20tyg czyli pod koniec stycznia ale liczę na to ze jak pojadę w grudniu do Pl to zrobimy sobie tam i może uda nam sie dowiedzieć kto tam mieszka :))

hej dziewczyny, podczytuje was codziennie jednak nie pisze jak nie mam o czym, wrzucilam fotke mojego malenstwa na odpowiedni watek i teraz mam pytanie wg wielkosci dzidzi w czasie kolejnej wizyty bedzie to 12 t 3d i jak myslicie moze byc juz widoczny chociaz cien malego peniska? widze ze niektore z was juz znaja plec z tym ze ja termin mam wg okresu na 30 czerwca a wg malenstwa na 3 lipca co znaczy ze jestem pare tygodni za wami, a nieukrywam ze z tatusiem dzidzi juz wolamy na nia benek hehe :) no wiec zdradzcie prosze w ktorym tygodniu wasze dzidzi pokazalo wam swoje dolne czesci cialka ;)

Hej, oj udało mi się Was nadrobić :)
Koronka - współczuję choroby. Mnie też katar łapał wczoraj, ale na szczęście wyleżałam.

Erzshebeth - ja w poprzedniej ciąży miałam właśnie jakoś 12t i chyba 4d i lekarz mi powiedział wstępnie, ze dziewczynka. Teraz idę dopiero na 13t1d, bo wcześniej nie było terminów i mam nadzieję, że teraz też coś wypatrzą.

A z nowinek, to w Mikołaja moja córcia poparzyła sobie rączkę. Byliśmy u znajomych, a mają niezabezpieczony kominek. Pokazywałam i tłumaczyła, że ziazi. Niby kumała, ale jak to dziecko :( Ja się na chwilę odwróciłam, mąż na nią patrzył, ale był o pół metra za daleko. Tylko dotknęła, miała bąbelki na opuszkach palców. Strasznie cierpiała no i skończyło się na IP. Już jest dobrze, ale tak bidulka się wycierpiała a ja ryczałam z nią. Na szczęście ból przeszedł. Teraz znowu stała się przylepą mamusi. Cały dzień chodzi za mną i nawet na chwilę nie mogę do kompa usiąść.

jeju my chcielibysmy chlopaka chociaz wiadomo ze jak dla kazdego najwazniejsze bedzie zdrowko a nie plec chociaz mamy cicha nadzieje ze akurat sie wstrzelilismy ;)

reklama
Do góry