xewee
Moderator
U mnie po 7/8 latach brania tabletek, okres i owulacja wróciły juz w 1 cyklu. Na 1 musiałam poczekac parę dni dłużej to fakt, ale pozniej juz przychodził do miesiac, zawsze do tego 28 dnia, kilka razy szybciej. W ciążę udalo mi sie zajść w 4 cyklu staran, ale od odstawienia minelo 5.W sumie nie wiem… zawsze mialam jak w zegarku, ale ostatnie lata to tabletki, nie wiem co sie posypie jak je odstawie (jeszcze jedno opak. Bede brala i odstawiam). Po 10 latach to moze dziac sie wszystko, stad chcialam po odstawieniu pomonitorowac troche i zobaczyc czy chociaz owu jest… w 1 zaszlam w 3 cyklu od odstawienia, od 1 sie staralismy, teraz odstawie i zaczniemy sie starac dopiero od 5 po, wiec mam 4 na monitoringproblem u mnie z ginem jest taki, ze tylko raz w tyg przyjmuje po poludniu, a nie chce za duzo zwalniac sie z pracy, bo tam w kolejce mozna spedzic i 3 h… a poki sie nie uda, nie chce nic mowic
![]()
Testy bardzo mi sie przydały, bo u mnie owulacja wypadała zawsze szybciej, a ze tych zblizen bylo mało w całym cyklu to wolałam to sprawdzać