reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
No siostra jak nic 🙈 ja też mam migreny i też przeważnie 3 a nawet czasami jeszcze 4-go dnia jeszcze rano czuję łeb...ech

Dałabym ❤️ za Siostrę ale wygrał smuteczek przez migrenę!
Zauważyłam, że u mnie jest najczęściej przed okresem. A u Ciebie występuje w konkretnym czasie czy przyłazi znienacka? 🫂

Dałabym ❤️ za Siostrę ale wygrał smuteczek przez migrenę!
Zauważyłam, że u mnie jest najczęściej przed okresem. A u Ciebie występuje w konkretnym czasie czy przyłazi znienacka? 🫂
Mam parę czynników zapalnych, które u mnie ją wywolują:
- upał, generalnie duchota
- przebodźcowanie hałasem, tłumem ludzi (nie znoszę centrów handlowych na przyklad 🙈)
- stres
Wciąż się zastanawiam czy też jak coś nie zjem, bo żywność też ją może wywołać...
Co do okresu to wiesz że właśnie nie zawsze boli głowa, ale faktycznie i mam takie migreny które przychodzą dosłownie tak jak piszesz znienacka. Czasami przed takim atakim migreny czuję takie splątanie i za jakąś chwilę pojawia się ból.

Czasami leki pomagają, czasami ją wygłuszą i tylko czuję w dalekim tle jakiś ból a czasami mogę łykać tabsy i nic nie pomaga 🤷‍♀️

Co do drzemkujacych w dzien, ja tak bym chciala sie zdrzemnac, a nie moge! Wystarczy 15 min i o zasnieciu wieczorem moge pomarzyc 😂 leze wtedy z 2-3 godz i obracam sie z boku na bok :D wiec mimo ogromnej checi, lece na czuju i klade sie wczesniej wieczorem :D

reklama
Do góry