Peppcia
Fanka BB :)
No siostra jak nicWspółczujęteż miewam migreny i to takie które trwają do 3 dni. Oszaleć można
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No siostra jak nicWspółczujęteż miewam migreny i to takie które trwają do 3 dni. Oszaleć można
![]()
No siostra jak nicja też mam migreny i też przeważnie 3 a nawet czasami jeszcze 4-go dnia jeszcze rano czuję łeb...ech
Mam parę czynników zapalnych, które u mnie ją wywolują:Dałabymza Siostrę ale wygrał smuteczek przez migrenę!
Zauważyłam, że u mnie jest najczęściej przed okresem. A u Ciebie występuje w konkretnym czasie czy przyłazi znienacka?![]()
A ja się melduję po drzemce![]()
Tak, bo mam datę wizyty w klinice na której może już ustalimy datę transferuANANASY WRÓCIŁY DO ŁASK?
Tak, bo mam datę wizyty w klinice na której może już ustalimy datę transferu![]()