Ten mega jasny cień miałam z porannego moczu w 9dpo, drugi już wyraźniejszy był raptem 4h później tego samego dnia, a beta 9 była dzień później czyli 10dpo@Lunaa09 a ja miałam pytać, bo u ciebie był taki cień na początku, wtedy co robiłaś betę - w którym dniu po owulacji?
reklama
callina
Fanka BB :)
I to był ten test mega czuły?Ten mega jasny cień miałam z porannego moczu w 9dpo, drugi już wyraźniejszy był raptem 4h później tego samego dnia, a beta 9 była dzień później czyli 10dpo
Lwica1410
My idziemy do łóżka o 21, znaczy obecnie ciągle opóźnienia. Pobudki tak koło 4, ale dostawała cyca i jeszcze trochę pospala. Teraz pobudka 6.12. śmiałam się, że zegarek mogę ustawić. Teraz jest mniej nocnych pobudek. Tak czekam, aż zacznie noce przesypiać. Ja do małej ilości snu jestem przyzwyczajona, więc te 3h mi wystarczały.Nie dla mnie te wszystkie tabelkimoje dziecko zaliczalo w ciagu dnia 30 min drzemke, o 21 moze zasypial i o 4 wraz ze slonkiem witaj dniu!
chodzilam jak zombie bo do 3rz wstawal co godzine w nocy, ja na 6 do pracy, myslalam ze przewroce sie na lewa strone… ale do dzis spi dosyc krotko, jak polozy sie o 21, to bankowo 6 po 6 pobudka, no coz..
Lady Loka
JaNo dobrze, a kto ma obecnie chęć na drzemkę w dzień?

kami1094
Ja też, drzemkuję regularnie.No dobrze, a kto ma obecnie chęć na drzemkę w dzień?

Kosinka94
Moderator
Ja. Wkroczyliśmy w etap ząbkowania i ilość pobudek jest zatrważającaNo dobrze, a kto ma obecnie chęć na drzemkę w dzień?

TakI to był ten test mega czuły?

93kora
I ja równieżNo dobrze, a kto ma obecnie chęć na drzemkę w dzień?

reklama