reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

To mój syn nie znosi być przykryty i ma śpiworki z nogawkami 🤣 tylko teraz nie wiem jak go przestawić na normalną pościel.
Ale śpiworki kupuję mu faktycznie takie po 200zł za sztukę, bo widzę różnicę między takimi, a takimi tańszymi.
Ja właśnie wczoraj kupiłam takie 3 z nogami za 7zl szt w lumpie 😆 też je kocham.

reklama
Ja dziś zaliczyłam pierwsze 🤮🤮 nie powiem, żebym się cieszyła bo są objawy, nie nie...niech sobie idą w pizdu, ja zawsze żyje na wysokich obrotach, a tu jakieś słabości, mdłości 😭 a kysz.

Siedzę właśnie w urzędzie paszporty odebrać, rano jak weszłam było jakieś 30 osób w kolejce, teraz jedna 🤡
Potem do domu poleżeć i po dzieciaki, na jakiś plac pójdziemy może...

Ja dziś zaliczyłam pierwsze 🤮🤮 nie powiem, żebym się cieszyła bo są objawy, nie nie...niech sobie idą w pizdu, ja zawsze żyje na wysokich obrotach, a tu jakieś słabości, mdłości 😭 a kysz.

Siedzę właśnie w urzędzie paszporty odebrać, rano jak weszłam było jakieś 30 osób w kolejce, teraz jedna 🤡
Ja po pracy idę z córką wybrać prezent urodzinowy dla jej przyjaciółki z przedszkola, bo dzisiaj robi urodzinki w bawialndii, więc będą szaleć dzieci 😀

Brzuszek to może nie, dla mnie to taka twarda gulka podpępkowa. 🤣
Dzisiaj 10+5!
Czuję się dobrze, bo w sumie to za wyjątkiem tej rwy kulszowej co była to czułam się ogólnie dobrze, wymiotów nie było i nie ma, ale od 10 tygodnia zauważyłam, że mam zadyszkę. Szybciej przelecę się po domu i sapie jakbym na Mount Everest właziła. 🥲
Dopiero pisalas ze 10+0 a tu juz 5 dni minelo?! Kiedy?! :D

Wspolczuje, nie powiem… najgorsze w tym wszystkim jest to uziemienie, gdzie czlowiek z pelnych obrotow musi przejsc na spokoj, a jeszcze przy okazji nie widziec tego jak dookola sie wszystko dzieje nie tak jak my bysmy robily :D

Zastanawiam sie czasem, bo nigdy zdiagnozowana nie bylam na ile adhd uruchamia sie w zyciu doroslym, bo za dzieciaka nie czulam u siebie pewnych rzeczy i bylo spoko, tak w doroslym zyciu mam takie ksiazkowe objawy, ze szok! I teraz nie wiem, czy to adhd, czy po prostu doroslosc 😂

Dla mnie to tak zapierdziela jak ren rok kalendarzowy... na zasadzie, wielkanoc, boże ciało, zaduszki i zaraz święta 🤣
Teraz w sierpniu prenatalne, parę tam wizyt u dr (pewnie ze dwie bo kazała raz w miesiącu) i za rogiem już drugie prenatalne w październiku. 😬

reklama
Do góry