Ja właśnie wczoraj kupiłam takie 3 z nogami za 7zl szt w lumpieTo mój syn nie znosi być przykryty i ma śpiworki z nogawkamitylko teraz nie wiem jak go przestawić na normalną pościel.
Ale śpiworki kupuję mu faktycznie takie po 200zł za sztukę, bo widzę różnicę między takimi, a takimi tańszymi.
reklama
Ja dziś zaliczyłam pierwsze 
nie powiem, żebym się cieszyła bo są objawy, nie nie...niech sobie idą w pizdu, ja zawsze żyje na wysokich obrotach, a tu jakieś słabości, mdłości
a kysz.
Siedzę właśnie w urzędzie paszporty odebrać, rano jak weszłam było jakieś 30 osób w kolejce, teraz jedna
Potem do domu poleżeć i po dzieciaki, na jakiś plac pójdziemy może...
Siedzę właśnie w urzędzie paszporty odebrać, rano jak weszłam było jakieś 30 osób w kolejce, teraz jedna
Patii26
Fanka BB :)
Ja po pracy idę z córką wybrać prezent urodzinowy dla jej przyjaciółki z przedszkola, bo dzisiaj robi urodzinki w bawialndii, więc będą szaleć dzieciJa dziś zaliczyłam pierwszenie powiem, żebym się cieszyła bo są objawy, nie nie...niech sobie idą w pizdu, ja zawsze żyje na wysokich obrotach, a tu jakieś słabości, mdłości
a kysz.
Kaalaa
Dopiero pisalas ze 10+0 a tu juz 5 dni minelo?! Kiedy?!Brzuszek to może nie, dla mnie to taka twarda gulka podpępkowa.
Dzisiaj 10+5!
Czuję się dobrze, bo w sumie to za wyjątkiem tej rwy kulszowej co była to czułam się ogólnie dobrze, wymiotów nie było i nie ma, ale od 10 tygodnia zauważyłam, że mam zadyszkę. Szybciej przelecę się po domu i sapie jakbym na Mount Everest właziła.![]()
Kaalaa
Wspolczuje, nie powiem… najgorsze w tym wszystkim jest to uziemienie, gdzie czlowiek z pelnych obrotow musi przejsc na spokoj, a jeszcze przy okazji nie widziec tego jak dookola sie wszystko dzieje nie tak jak my bysmy robilyJa dziś zaliczyłam pierwszenie powiem, żebym się cieszyła bo są objawy, nie nie...niech sobie idą w pizdu, ja zawsze żyje na wysokich obrotach, a tu jakieś słabości, mdłości
a kysz.
Kaalaa
Zastanawiam sie czasem, bo nigdy zdiagnozowana nie bylam na ile adhd uruchamia sie w zyciu doroslym, bo za dzieciaka nie czulam u siebie pewnych rzeczy i bylo spoko, tak w doroslym zyciu mam takie ksiazkowe objawy, ze szok! I teraz nie wiem, czy to adhd, czy po prostu doroslosc 
loumarie
Dopiero pisalas ze 10+0 a tu juz 5 dni minelo?! Kiedy?!![]()
A teraz sobie wyobraź jak mi to szybko leci. Codziennie do pracy, po pracy coś ogarnąć, dopiero 4 tydzień był a tu zaraz skończony 11.
loumarie
Dla mnie to tak zapierdziela jak ren rok kalendarzowy... na zasadzie, wielkanoc, boże ciało, zaduszki i zaraz święta 
Teraz w sierpniu prenatalne, parę tam wizyt u dr (pewnie ze dwie bo kazała raz w miesiącu) i za rogiem już drugie prenatalne w październiku.
Teraz w sierpniu prenatalne, parę tam wizyt u dr (pewnie ze dwie bo kazała raz w miesiącu) i za rogiem już drugie prenatalne w październiku.
Kaalaa
A 2 polowa leci jeszcze szybciejA teraz sobie wyobraź jak mi to szybko leci. Codziennie do pracy, po pracy coś ogarnąć, dopiero 4 tydzień był a tu zaraz skończony 11.![]()
reklama
loumarie
A 2 polowa leci jeszcze szybciejrzut beretem do polowkowych, zaraz 36 i w sumie to juz koncowka
![]()
No tak.
Ostatnio właśnie sobie tak uświadomiłam, że tu wszystko za rogiem a ja dalej wiem tyle co nic i mam przygotowane tyle co nic.