Peppcia
Fanka BB :)
U mojego P. myszy zepsuły pralkę i drukarkęMyszka w domu. Najpierw spróbujemy humanitarnie, a później mniej. Zobacz załącznik 1719231

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mojego P. myszy zepsuły pralkę i drukarkęMyszka w domu. Najpierw spróbujemy humanitarnie, a później mniej. Zobacz załącznik 1719231
Dlatego ja nie mówię nie. Wolałbym bez, ale zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.U mojego P. myszy zepsuły pralkę i drukarkępo tych akcjach skończyły się żywołapki
![]()
Nie no ja też z tych co ratują muchę z herbaty i osobiście sama takiej pułapki nie założyłabym ale jego cierpliwość doszła do ścianyDlatego ja nie mówię nie. Wolałbym bez, ale zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.
Coś Wam w skrócie opowiem
piorun strzelił w pobliżu i wysłałam córkę, żeby pozamykała okna. Pobiegła do sypialni i po chwili wraca z wrzaskiem, że ‘pająk gigant syczał na nią i opluł jadem’ . Dramat trwał dobre 10 minut, aż poszłam zobaczyć. Patrzę, szukam - no nie widzę. Wychodzę i zamykam drzwi żeby zapytać, gdzie on dokładnie był. Dobra, wchodzę jeszcze raz i nagle przede mną spad, ale to tylko gacek. Był bardzo spanikowany, kilka minut latał, aż w końcu znalazł okno które mu otworzyłam.
Przy szerszeniu nie byłabym już takim hojrakiemJak dobrze, że pająki nie plują jadem, wtedy sama bym się ich bała
Nam kilka dni temu do pokoju córki wleciał szerszeń. Zauważyłiśmy gdy nasz kot chciał go upolować![]()
W zeszłym roku mnie w stopę uwalil jak wleciał mi do mieszkania. Do teraz mam traumę.Jak dobrze, że pająki nie plują jadem, wtedy sama bym się ich bała
Nam kilka dni temu do pokoju córki wleciał szerszeń. Zauważyłiśmy gdy nasz kot chciał go upolować![]()
Przy szerszeniu nie byłabym już takim hojrakiem![]()