Kaalaa
Fanka BB :)
No musialam, bo by mnie od srodka zjadloBleee. Chociaż jedną odważna się znalazłaś![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
No musialam, bo by mnie od srodka zjadloBleee. Chociaż jedną odważna się znalazłaś![]()
Moja mama dobrze obcinała, nawet sąsiadki do nie przychodziły. To nie były fryzury spod rondelka. Jak mi włosy na studniówkę upieła, to się trzymały jeszcze drugiego dnia po południu jak wstałam. Koleżanka od fryzjera to się do rana porozpadały.Jezus , jak rodzice kiedyś obcinali to głowa mała![]()
Ale na tyle, że się innych nie tknie? Bo jeśli tak, to spróbuje z córkąNo tych jablkowych nie kupujcie, zjadlam gryza, syn zjadl 2, ale powiedzial, se obrzydzilam mu chipsytroche jak suszone jablka, ale w formie chipsa i gdzies tam jednak ta sol zalatuje, fu!
Serek z zurawina bym zjadla![]()
Zalezy jakie masz te siweSorry, że się tak wtrącę, ale rozmawiacie o włosachja mam mega zniszczone po rozjaśnianiu i postanowiłam trochę odpocząć od farbowania. Efekt taki, że mam na głowie około 5 cm odrost z siwymi pasemkami. I tak dumam czy zostawiać czy jednak farbować.
Też mam ciemne i te siwe dość widoczne, nawet takie srebrzyste i trochę czuję się zaniedbana, ale z drugiej strony chcę dać odpocząć włosomZalezy jakie masz te siwe
Ja mam siwe akurat na grzywce i to nie jedno pasemko tylko tak mi przetykają moje, a ja moje mam ciemne, więc strasznie to widać i w moim odczuciu bez farby wyglądam zwyczajnie na zaniedbaną i zmęczoną. Ale gdyby te siwe trzymały się jednego pasemka, to bym je zostawiła.
Sorry, że się tak wtrącę, ale rozmawiacie o włosachja mam mega zniszczone po rozjaśnianiu i postanowiłam trochę odpocząć od farbowania. Efekt taki, że mam na głowie około 5 cm odrost z siwymi pasemkami. I tak dumam czy zostawiać czy jednak farbować.
Nie pytalam, obstawiam, ze nie ma szansAle na tyle, że się innych nie tknie? Bo jeśli tak, to spróbuje z córką![]()
Nie zdarzyło mi się nigdy pomyśleć o kobiecie, że jest zaniedbana tylko dlatego, że ma siwe włosy. Wręcz przeciwnie — denerwuje mnie, gdy np. córki mojej teściowej zwracają jej uwagę, żeby zafarbowała włosy, bo ma siwe. Farbować powinna się tylko ta osoba, której to naprawdę przeszkadza, a nie dlatego, że społeczeństwo tego oczekuje.Też mam ciemne i te siwe dość widoczne, nawet takie srebrzyste i trochę czuję się zaniedbana, ale z drugiej strony chcę dać odpocząć włosom
Mnie się podobają siwe pasemka na ciemnych naturalnych włosachNie zdarzyło mi się nigdy pomyśleć o kobiecie, że jest zaniedbana tylko dlatego, że ma siwe włosy. Wręcz przeciwnie — denerwuje mnie, gdy np. córki mojej teściowej zwracają jej uwagę, żeby zafarbowała włosy, bo ma siwe. Farbować powinna się tylko ta osoba, której to naprawdę przeszkadza, a nie dlatego, że społeczeństwo tego oczekuje.