reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Ja dawniej miałam po tyłek, kiedyś jak zrobiły się kiepskie i z zniszczone sporo obciąłam już nie dorastają do takiej długości. Rosną do pewnego momentu i koniec. Ja swoje mam takie mysie. Jak farbowałam to na jakieś odcienie rudego lub dawniej czerwony. Czerwony i mnie nie wychodził taki rzucający się w oczy tylko miał taki ładny połysk. Właśnie się zastanawiam nad swoją pierwszą wizytą u fryzjera. Nigdy nie byłam.
Musisz o siebie zadbać od wewnątrz. Pierwsze za co bym się wzięła w Twoim przypadku, to za sen.

reklama
Nie prawda, ja już mam to przetestowane 😂 choć jak upitoliłam tak po szyję, to mężu nie był zadowolony 🙈 w sumie to już długich nie mam okł 6 lat, w ciągu tego czasu udało mi się dojść do łopatek i znów ciachałam. Lubię zmiany i poczuje tylko impuls, to idę do łazienki, robię grzywkę 🙈 raz za czas przefarbuje włosy i chwilę później żałuję 😁
Chyba jesteś moją bratnią duszą pod tym względem , mam tak samo 🤣🤣

Ja dawniej miałam po tyłek, kiedyś jak zrobiły się kiepskie i z zniszczone sporo obciąłam już nie dorastają do takiej długości. Rosną do pewnego momentu i koniec. Ja swoje mam takie mysie. Jak farbowałam to na jakieś odcienie rudego lub dawniej czerwony. Czerwony i mnie nie wychodził taki rzucający się w oczy tylko miał taki ładny połysk. Właśnie się zastanawiam nad swoją pierwszą wizytą u fryzjera. Nigdy nie byłam.
Poszukaj sobie kogos fajnego i umawiaj sie! Niech zrobia masaz glowy przy myciu, pokorzystaj! :D
Mój też mi mówi ,że lepiej było jak miałam dłuższe włosy.
Jednak ja mam tak samo jak Kosinka, mają już jakiś poziom i rach ciach 🤣 a później przychodzi takie spojrzenie w lustrze po kilku dniach "dziewczyno co Ty narobiłaś " 😂
Ja tez sie dopisuje, zreszta czesciej wracam do dlugosci do ramion, ale duzo wygodniej jest miec takie wlosy, zreszta lubie cos zmieniac, a z kolorem nie poszaleje, wiec padlo na dlugosc :D

No powiedźcie,że nie byłabym petarda w blond włosach znowu ? 😁😁

Załączniki

• Gemini_Generated_Image_o5w1zdo5w1zdo5w1~2.jpg
    Gemini_Generated_Image_o5w1zdo5w1zdo5w1~2.jpg
    98 KB · Wyświetleń: 52
  • Gemini_Generated_Image_u80ducu80ducu80d~2.jpg
    Gemini_Generated_Image_u80ducu80ducu80d~2.jpg
    77,9 KB · Wyświetleń: 52
A no w sumie pierwszy trymestr to jest trochę kontrowersyjny z tymi rzeczami.
Ja muszę się umówić na rozjaśnianie i farbowanie, ale nie wiem jak się z myjki obecnie podniosę. 😂 Będzie ciężko. 😒

reklama
A no w sumie pierwszy trymestr to jest trochę kontrowersyjny z tymi rzeczami.
Ja muszę się umówić na rozjaśnianie i farbowanie, ale nie wiem jak się z myjki obecnie podniosę. 😂 Będzie ciężko. 😒
Pomogą jak chcą zarobić 🤣🤣

Ja poczekam do maja, serio. Mam zniszczone włosy a tak trochę się odbudują:)

Do góry