Nie pozwoliłNie pozwolił Ci lekarz SN?
Tzn u Ciebie to chyba wogóle byłby VBAC?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nie pozwoliłNie pozwolił Ci lekarz SN?
Tzn u Ciebie to chyba wogóle byłby VBAC?
Oooo, ja dwa razy rodziłam w sw Rodzinie w Poznaniu i bardzo polecamŚw Rodziny, no ale wiadomo, to są moje cudowne plany i życzenia, może Młody wywinie fikołka i wylądujemy na Polnej, chociaż baaaardzo bym nie chciała.
Nie pozwoliłpowiedział że gdyby to było po pierwszej cesarce to bez problemu, ale po dwóch cc nie dopuści mnie do sn
za duże ryzyko, a jeszcze moja historia z problemami z krwią itd i dupa.
Mi w szpitalu hemoglobina leciała jak szalona na tym zajebistym żarciu xd a po porodzie to już w ogóle żart. Dobrze że mnie wypuścili na trochę do domu to szybko podbiłam hemoglobinę z powrotem bo inaczej by mi pewnie przetaczali tak mi mocno po porodzie spadłaA to ja 14 miałam w okolicy właśnie tego 10 tygodnia. Teraz zrobiłam drugą morfologię tak naprawdę.I drugie badanie moczu.
Plan porodu to mój powód do żartów, jak go znalazłam to zapytałam męża czy chce ze mną poczytać i się z niego pośmiaćNo właśnie, ja teraz chodzę na nfz, ogólnie całkiem inaczej to wygląda jak prywatnie I w sumie mając porównanie to wcale nie powiem, że gorzej, wręcz dostałam już plan produ do wypełnienia, prywatnie nigdy tego nie dostałam, dziewczyny pod koniec ciąży mają tam na miejscu ktg, prywatnie też tego nie miałam![]()
Wiesz co, ale stosunkowo mało dzieci wywija jakieś dramaty.Św Rodziny, no ale wiadomo, to są moje cudowne plany i życzenia, może Młody wywinie fikołka i wylądujemy na Polnej, chociaż baaaardzo bym nie chciała.
Właśnie tak wyglądał u mnie plan porodu w praktyce. Nikt mi nie powiedział że jest szansa że wszystkie skurcze wejdą mi w dupe i uda i swoje pozycje wertykalne oddychanie i inne takie będę mogła wsadzić sobie w dupę bo z bólu się nie będę w stanie ruszyć. Mówili tylko że krzyżowe bolą1. Przyjść
2. Przeżyć
3. Urodzić
4. Wrócić do domu![]()
Właśnie tak wyglądał u mnie plan porodu w praktyce. Nikt mi nie powiedział że jest szansa że wszystkie skurcze wejdą mi w dupe i uda i swoje pozycje wertykalne oddychanie i inne takie będę mogła wsadzić sobie w dupę bo z bólu się nie będę w stanie ruszyć. Mówili tylko że krzyżowe bolą![]()
Kto tak mówił?Właśnie tak wyglądał u mnie plan porodu w praktyce. Nikt mi nie powiedział że jest szansa że wszystkie skurcze wejdą mi w dupe i uda i swoje pozycje wertykalne oddychanie i inne takie będę mogła wsadzić sobie w dupę bo z bólu się nie będę w stanie ruszyć. Mówili tylko że krzyżowe bolą![]()