reklama
Klemensa
Fanka BB :)
Teraz testowałam jakiś inny, dam znać jutro czy warto bo jeszcze nie wiem xdA z jakiego przepisu robisz?![]()
Hermeneg
Teraz testowałam jakiś inny, dam znać jutro czy warto bo jeszcze nie wiem xd
Dobrze, będę czekać! Dziękuję

Patii26
A jaką dawkę inozytolu teraz bierzesz ?Wróciłam do dobre tory z nastawieniemchyba odpoczynek od kresek i lekarzy dobrze mi zrobił
oczywiście staramy się cały czas ale stwierdziliśmy że do końca roku dajemy się sobie czas bez spiny,a jak wtedy nic z tego nie będzie to już uderzamy bezpośrednio do kliniki
myślę że u mnie dużo blokuje stres.wiec w czerwcu żyłam jakby jutra miało nie być
![]()
zmieniłam inozytol na taki z większą dawką bo mój był jakiś lipny i w czerwcowym cyklu progesteron wystrzelił mi na 26ng
więc może te moje owulację będą teraz jakieś lepsiejsze
wróciłam do biegania i wgl jakaś taka pełna energii ostatnio jestem,także same pozytywy
![]()
Ps. Jak już pisałaś to doczytam, bo mam do nadrobienia 22 strony

Patii26
Nie no, jak od urodzienia dziecka bedziesz sobie co miesiąc odkładać 800+ to w wieku jego 18 lat będzie miał na koncie już 172 800 zł, więc to jest bardzo dużo na star dla takiego 18 latka. Czy to na studia, czy na mieszkanie czy auto.800+ to nie jest jakaś bajońska suma. A na pewno nie żeby dziecku rocznemu na przyszłość odłożyć.
Ale wiadomo, że nie każdy może sobie pozwolić na odkładanie 800+, większość chyba jednak normalnie je wydaje na dziecko na bieżąco, bądź co jakiś czas.
Edit: chyba, że chodziło Ci o to, że w ciągu roku nie zebrało się tak dużo pieniędzy ( 9600zl ) by wystarczyło na przyszłość tego dziecka. Wtedy się zgadzam.
poziomkowa00
Wcześniej brałam ovarin więc tam była bardzo słaba ta dawka.teraz kupiłam osobno inozytol w proszku i pije 2xdziennie po 2g.i dołożyłam sobie witaminy z prenacare.wstawiam Ci zdjęcie tego inozytoluA jaką dawkę inozytolu teraz bierzesz ?
Ps. Jak już pisałaś to doczytam, bo mam do nadrobienia 22 strony![]()
Załączniki
Patii26
Jak byłam w piątek u ginekologa by wykluczyć polipa to właśnie mi mówił, że na początku najlepiej brać 4g ( 4000 mg) inozytolu. Ja biorę Fertistim 2000mg, Ovarin 550mg, PregnaCare Start 500mg i inozytol z kapsułkach 650mg. Także prawie 4000mg. Mam nadzieję, że to pomoże.Wcześniej brałam ovarin więc tam była bardzo słaba ta dawka.teraz kupiłam osobno inozytol w proszku i pije 2xdziennie po 2g.i dołożyłam sobie witaminy z prenacare.wstawiam Ci zdjęcie tego inozytolu![]()
A właśnie ten Fertistim, Ovarin,inozytol w kapsułkach, koenzym Q10, luteinę dostałam od dobrej duszyczki tutaj z forum, która jest w ciąży po 12 latach starań i to na moim wątku kreseczek w tym roku wstawiłam jej pierwsze

Patii26
Mnie Twoja ciąża tak zleciałaTrochę mnie to przerażaz jednej strony zaraz, z drugiej się dłuży… no nie dogodzisz
![]()

reklama
Klemensa
Weź mi nie przypominaj że to już za 3 miesiące bo tu na zawał zejdę. Właśnie narzekam koleżance że mam wrażenie że wrócił pierwszy trymestr- znów jadłowstręt, zmęczenie, senność a do tego zgaga i ciąży mi brzuchMnie Twoja ciąża tak zleciałajestem w szoku że już za 3 msc rodzisz .. a dopiero byłaś z nami na kreskach
![]()