reklama
93kora
Fanka BB :)
Nie wiem nawet co napisaćDziewczyny, chciałam Wam powiedzieć, że ja już nie dam rady czekać na samoistne poronienie i idę jutro do szpitala.Jestem zrozpaczona i wkurwiona zarazem. I ogromnie się boję.
![]()

Powiem Ci tylko, że ja miałam łyżeczkowanie po 4 godzinach wypuścili mnie do domu .
kami1094
Ja się tylko boję, żeby ktoś mi czegoś nie schrzanił... Tylko tego. Bo, to, że wyjdę choćby nie wiem co to wiem już dziś.Nie wiem nawet co napisać
Powiem Ci tylko, że ja miałam łyżeczkowanie po 4 godzinach wypuścili mnie do domu .
loumarie
Ja się tylko boję, żeby ktoś mi czegoś nie schrzanił... Tylko tego. Bo, to, że wyjdę choćby nie wiem co to wiem już dziś.
Dobrze będzie!
nieznośne_poplątanie
Przykro mi, ale chyba jednak najlepiej jest mieć to jak najszybciej za sobą, więc dobrze, że podjęłaś taką decyzję. A myślałaś o poszerzeniu diagnostyki z powodu poronień?Dziewczyny, chciałam Wam powiedzieć, że ja już nie dam rady czekać na samoistne poronienie i idę jutro do szpitala.Jestem zrozpaczona i wkurwiona zarazem. I ogromnie się boję.
![]()
Hermeneg
Dziewczyny, chciałam Wam powiedzieć, że ja już nie dam rady czekać na samoistne poronienie i idę jutro do szpitala.Jestem zrozpaczona i wkurwiona zarazem. I ogromnie się boję.
![]()

Trzymam kciuki żebyś trafiła na empatycznych i kompetentnych lekarzy

loumarie
Ja polecę Kołakowską, jak ćwiczyłam w domu pare lat temu, to z nią najlepiej mi sie ćwiczyło i ładnie spadły kilogramy![]()
Kiedyś z nią ćwiczyłam. xD
Dobra była, ale jak na teraz to raczej nie poradzę z taką gwałtownością ruchów.
kami1094
Nie wiem czy już na tym etapie jest sens zagłębiania się w genetykę. Pierwszą ciążę poroniłam nie wiedząc o mutacjach, później była biochemiczna, teraz poronienie pomimo wdrożenia leków. Trudno mi wyrokować czy to osobny pech czy nie, ale tak chciałabym myśleć. Badania zarodka nie biorę pod uwagę, bo nie da mi to odpowiedzi na przyszłość - nawet jeśli wyszłaby jakaś trisomia, nie znaczy, że tak będzie w przyszłości. Myślałam nad zbadaniem kariotypu, ale podobnie - nawet jeśli coś by nie daj Boże wyszło to i tak nie skreśla to szansy na zdrowe dziecko, a nie wiem czy od razu chciałabym iść w in vitro, skoro jak dotąd problemów z samym zajściem nie miałam, a wiadomo, że in vitro i transfery to równie trudna droga.Przykro mi, ale chyba jednak najlepiej jest mieć to jak najszybciej za sobą, więc dobrze, że podjęłaś taką decyzję. A myślałaś o poszerzeniu diagnostyki z powodu poronień?
Na razie chciałabym myśleć w taki sposób, że niewielu osobom w przeciągu pół roku w ogóle udałoby się aż trzy razy zajść, więc mam nadzieję, że szybko uda się znów i nie zakończy się jak dotychczas.
Bardzo, dla mnie najlepsze ćwiczenia na moje możliwości czasowePolecasz ?![]()

reklama
xewee
Moderator
Haha no Ty nieKiedyś z nią ćwiczyłam. xD
Dobra była, ale jak na teraz to raczej nie poradzę z taką gwałtownością ruchów.