Patii26
Fanka BB :)
OMG, ale cudowne !!To kilka przykładówTe ostatnie króliczki robiłam na zamówienie jako prezent ślubny.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OMG, ale cudowne !!To kilka przykładówTe ostatnie króliczki robiłam na zamówienie jako prezent ślubny.
Akurat masz taki termin, że i naturalnie możesz jeszcze w marcu rodzić. Gratuluję i trzymam mocno kciukiJa bardzo bym chciała rodzic natrulanie, więc tu może być i po terminie, ale jak będzie cc, to na pewno marzec jeszcze.
Ja wczoraj jak zrobiłam rano ten test, to równocześnie nadal miałam lekkie plamienie brązowe, już go nie ma od tamtej pory a zaczęło się przedwczoraj, matka marura nie do końca jest zbadana i myślę, że nie ma co się trzymać "beta startuje 48h po zagniezdzeniu".Powiem Wam, że ja już zgłupiałam. Coraz więcej widzę tesktów - od kilku dni mam pozytywne testy ciążowe, dzisiaj dostałam plamienia i na pewno jest to plamienie implantacyjne. Ale jak to możliwe? Czy warunkiem podniesionego poziomu beta hcg nie jest właśnie implantacja/zagnieżdżenie?
no tak, ale u Ciebie to plamienie zbiegło się z cieniem, więc można by jeszcze uznać, że to jeszcze pozostałości po zagnieżdżeniu, ale jak ktoś ma od 3-4 dni pozytywne testy i po tym czasie pisze, że miał plamienie implantacyjne, to mi coś nie pasujeJa wczoraj jak zrobiłam rano ten test, to równocześnie nadal miałam lekkie plamienie brązowe, już go nie ma od tamtej pory a zaczęło się przedwczoraj, matka marura nie do końca jest zbadana i myślę, że nie ma co się trzymać "beta startuje 48h po zagniezdzeniu".
Jest. Beta nie startuje wcześniej.Powiem Wam, że ja już zgłupiałam. Coraz więcej widzę tesktów - od kilku dni mam pozytywne testy ciążowe, dzisiaj dostałam plamienia i na pewno jest to plamienie implantacyjne. Ale jak to możliwe? Czy warunkiem podniesionego poziomu beta hcg nie jest właśnie implantacja/zagnieżdżenie?
Jak to się mówi " kto nie ma w głowie, ten ma w nogach "Problem tylko, że ja robię badania bez skierowania, płacąc w punkcie więc raczej mogą nosem kręcić. :/
Szkoda, że nie złożyłam zlecenia bo tak to bym nie zapomniała. No ale trudno już, kto nie myśli ten dwa razy zapierdziela.![]()
Miałam tak przez pół ciążyDojeżdża mnie rwa kulszowa już chyba 3 raz w ciągu tych tygodni.Co się polepszy to wraca. Nie rozumiem już co mi tam niby na nerw naciska.