Klemensa
Fanka BB :)
Dużo, wiec szansa też duża, dlatego napisałam że to taka moja obawa z dA dużo masz jeszcze czasu?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dużo, wiec szansa też duża, dlatego napisałam że to taka moja obawa z dA dużo masz jeszcze czasu?
Jak nie ma fretek to moze surykatka?kolezanka ma,.ale z tego co opowiada go tez z niego straszny diabeł, niszczy wszystko, brudzi no ale słodziak z drugiej strony
![]()
Dużo, wiec szansa też duża, dlatego napisałam że to taka moja obawa z d![]()
Ja mam wrażenie że mi się dzieciak przykleił do tej lewej stronyCzy ja wiem czy z dupy... Też bym nie chciała cesarki. Kazałabym obracać.
Kiedyś chyba na porzadku dziennym bylo obracanie, tak z opowieści pokolenia wyzej slysze..
Na porządku dziennym było też kładzenie się na brzuch ciężarnej w trakcie porodu żeby wypchnąć dzieckoKiedyś chyba na porzadku dziennym bylo obracanie, tak z opowieści pokolenia wyzej slysze..
Na porządku dziennym było też kładzenie się na brzuch ciężarnej w trakcie porodu żeby wypchnąć dziecko![]()
Co fakt to fakt, inne czasy, ale tak sie zastanawiam na ile wszedzie byla możliwość wykonania cesarki w razie w..Na porządku dziennym było też kładzenie się na brzuch ciężarnej w trakcie porodu żeby wypchnąć dziecko![]()