reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Kurde, nie chce zabrzmieć jak stara baba, ale uwierz, że pełen cycek jest w chooj problemem przy rozkręconej dobrze laktacji i bywa, że laktator wcale tej ulgi nie da.
Raz mi się młody nie obudził na jedno karmienie i jak się obudziłam jakąś godzinę po zwykłej porze karmienia, to myślałam, że aaaaa nie obudzę go tylko laktatorem ściągnę. Boooze no nie mogłam do uczucia ulgi jak po karmieniu ściągnąć, a to ból może być serio mega i ciężko mi to do czegoś porównać 😂

Nie no, ja wierzę, cycobóle to wogóle zło.
Ale myślałam, że taki laktator elegancko zrobi robotę za bombelsa i opróżni. 🙈

Nie no, ja wierzę, cycobóle to wogóle zło.
Ale myślałam, że taki laktator elegancko zrobi robotę za bombelsa i opróżni. 🙈
Dziecko to najlepszy laktator 😁 . Jak zaciągnie cyca Mamy to raz, że lakatacje rozkręci a dwa nie masz zastoju w piersiach .

Ja tylko powiem z własnego doświadczenia po pierwszym synu, miałam takie zapalenie piersi, że myślałam o tym czy nie rozpędzić się i głową w ścianę piznąć, serio.
Prawie 40 stopni gorączki, dreszcze , brakowało mi siły. Dlatego przystawiaj Kajtka nawet jak będzie spał.
Po policzku delikatnie palcem ruszasz i samo łapie :)

Moja księżniczka dopiero nie dawno zasnęła...
Ja nie pamiętam jak noce w domu wyglądały, na pewno tatuś wstawał robić mm bo na początku cycki nie współpracowały i prawie nie przybierała na wasze. No i ternoforek z pestek wiśni to było coś wspaniałego na moje obolałe cyce. Pamiętam za to, że w szpitalu była położna co przychodziła w nocy co 3h i kazała karmić dzieci.

Ich nie trzeba prosić do spania. IMG_20250731_212339455.jpg

Ale ze jak, mleczak nie wyszedl, a staly jest 😳?
Melduje podroz na zakupy, poki kolejek nie bedzie, a kawa pozniej :D

Ale ze jak, mleczak nie wyszedl, a staly jest 😳?
Melduje podroz na zakupy, poki kolejek nie bedzie, a kawa pozniej :D
No tak. Ponoć często się zdarza. Muszę szybko reagować, żeby stały ząb krzywo nie wyrósł :) .

My później na zakupy i to dzisiaj po galeriach latamy, musimy kupić wszystko na wyjazd czego brakuje 🙃 . Dobrze, że pogoda się poprawiła uff i będę pływać w morzu niczym tak Syrena Arielka 🤣

reklama
No tak. Ponoć często się zdarza. Muszę szybko reagować, żeby stały ząb krzywo nie wyrósł :) .

My później na zakupy i to dzisiaj po galeriach latamy, musimy kupić wszystko na wyjazd czego brakuje 🙃 . Dobrze, że pogoda się poprawiła uff i będę pływać w morzu niczym tak Syrena Arielka 🤣
Oj tak, u szwagierki syn tak miał. Była bardzo zdziwiona, że zęby mleczne mogą mieć korzenie i to w cale nie takie małe 😳

Do góry