93kora
Fanka BB :)
@olka11135 Ciebie też przywołam to może się odezwiesz ?
Co u Ciebie, u Was(czytaj dzieci) .
Co u Ciebie, u Was(czytaj dzieci) .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde, nie chce zabrzmieć jak stara baba, ale uwierz, że pełen cycek jest w chooj problemem przy rozkręconej dobrze laktacji i bywa, że laktator wcale tej ulgi nie da.
Raz mi się młody nie obudził na jedno karmienie i jak się obudziłam jakąś godzinę po zwykłej porze karmienia, to myślałam, że aaaaa nie obudzę go tylko laktatorem ściągnę. Boooze no nie mogłam do uczucia ulgi jak po karmieniu ściągnąć, a to ból może być serio mega i ciężko mi to do czegoś porównać![]()
No właśnie nie, też tak tej nocy myślałamNie no, ja wierzę, cycobóle to wogóle zło.
Ale myślałam, że taki laktator elegancko zrobi robotę za bombelsa i opróżni.![]()
Dziecko to najlepszy laktatorNie no, ja wierzę, cycobóle to wogóle zło.
Ale myślałam, że taki laktator elegancko zrobi robotę za bombelsa i opróżni.![]()
Aj pije kawkę.
Na 10 do dentysty z dzieckiem starszym, stały wyszedł ząb a mleczaka jeszcze ma więc będzie wyrywanie. Całe szczęście, że siada i się nie boi
@Hermeneg pierwsza melduje kawę !!!![]()
No tak. Ponoć często się zdarza. Muszę szybko reagować, żeby stały ząb krzywo nie wyrósłAle ze jak, mleczak nie wyszedl, a staly jest?
Melduje podroz na zakupy, poki kolejek nie bedzie, a kawa pozniej![]()
Oj tak, u szwagierki syn tak miał. Była bardzo zdziwiona, że zęby mleczne mogą mieć korzenie i to w cale nie takie małeNo tak. Ponoć często się zdarza. Muszę szybko reagować, żeby stały ząb krzywo nie wyrósł.
My później na zakupy i to dzisiaj po galeriach latamy, musimy kupić wszystko na wyjazd czego brakuje. Dobrze, że pogoda się poprawiła uff i będę pływać w morzu niczym tak Syrena Arielka
![]()