reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Ja niedługo będę się pozbywać wyprawki po córce. Łóżeczko, fotelik, wózek, jakieś ubranka też mam ale to zawsze gorzej jest oddać/sprzedać. Kończę z mężem przygodę z rodzeństwem dla córki.
Jeżeli jakimś cudem ta ciąża rozwinie się bezpiecznie albo zakończy bez operacji to kończymy starania.

Załączniki

• 1000010668.jpg
    1000010668.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 101
Też kupiłam używany, praktycznie jest jak nowy 😍
Miałam kiedyś młodej kupiony śpiworek do spania,taki dla maluchów od chyba 4m życia- matko kochana - kupiłam markowy za 220 zł ale młodej dwa razy założyłam i tak nogami machała góra dół,żeby się z niego wyswobodzić,że były nici a nie spanie to go sprzedałam na vinted. Młoda do dzisiaj nie lubi być przykryta i się skopuje

Ja niedługo będę się pozbywać wyprawki po córce. Łóżeczko, fotelik, wózek, jakieś ubranka też mam ale to zawsze gorzej jest oddać/sprzedać. Kończę z mężem przygodę z rodzeństwem dla córki.
Jeżeli jakimś cudem ta ciąża rozwinie się bezpiecznie albo zakończy bez operacji to kończymy starania.
Tak strasznie mi przykro 😞 jeszcze mialam nadzieje,ze ta beta z dzisiaj bedzie prawidłowa:(

Tak strasznie mi przykro 😞 jeszcze mialam nadzieje,ze ta beta z dzisiaj bedzie prawidłowa:(
Ja bardziej liczyłam ,że to spada,że to idzie w stronę biochemu a urosła. To wczesna ciąża,na USG praktycznie nic nie widać,nie krwawię a jednak ten spadek, wzrost i później nieprawidłowy wzrost mnie zaniepokoił a ginekolodzy niewzruszeni bo nie ma krwawienia. Także mam nadzieję,że się wszystko wyjaśni niedługo i może będę miała to szczęście,że to nie cp a w najgorszym czarnym scenariuszu poronie i odbędzie się bez ingerencji (oczywiście jeżeli ciąża się utrzyma to będę przeszczęśliwa ale mam złe przeczucie) to będzie ok...

Miałam kiedyś młodej kupiony śpiworek do spania,taki dla maluchów od chyba 4m życia- matko kochana - kupiłam markowy za 220 zł ale młodej dwa razy założyłam i tak nogami machała góra dół,żeby się z niego wyswobodzić,że były nici a nie spanie to go sprzedałam na vinted. Młoda do dzisiaj nie lubi być przykryta i się skopuje
To mój syn nie znosi być przykryty i ma śpiworki z nogawkami 🤣 tylko teraz nie wiem jak go przestawić na normalną pościel.
Ale śpiworki kupuję mu faktycznie takie po 200zł za sztukę, bo widzę różnicę między takimi, a takimi tańszymi.

Kura zaliczyła wylot, ale z zasypianiem i tak była masakra, wierci się, kopie mnie, staje na głowie, w końcu musialam lulać na stojąco. Już mnie to wkurza, bo nie wiem czemu on sięnie umie wyciszyć.
Ale za to do 5 spał ciągiem, a potem butla i pobudka o 7.
Ja mam 3 latka i od urodzenia jest problem z zasypianiem 🙈 próbowaliśmy wszystkiego 🤣 ale zasypia w swoim łóżku. Teraz fajnie nam się sprawdza na wyciszenie projektor z kosmosem 🥰 łatwiej mu wyregulować emocje po całym dniu.

reklama
Ja mam 3 latka i od urodzenia jest problem z zasypianiem 🙈 próbowaliśmy wszystkiego 🤣 ale zasypia w swoim łóżku. Teraz fajnie nam się sprawdza na wyciszenie projektor z kosmosem 🥰 łatwiej mu wyregulować emocje po całym dniu.
U nas jest ten problem, że jego wszystko rozkręca zamiaat wyciszać. Ma misia w łożku, sam.sobie go wybiera przed spaniem, to zamiast się przytulić, to miś robi tup tup po całym łożku 🙈
Potem zaczyna się gimnastyka i wygibasy i wtedy zwykle interweniuję, ponoszę trochę i śpi, ale strasznie cięzko mu zrozumieć, żeby zamknął oczy 🙈 w sensie zamknie oczy, pobujam i zaśnie, a oj co chwilę te oczy otwiera i ogląda świat dookoła.

Probowałam go położyć wcześniej to było jezzcze gorzej. I zupełnie nie widzę korelacji między tym co się dzieje w dzień, a zasypianiem.

Do góry