reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

A ogólnie co do wzrostu, to po prostu te obliczanie z OM nie mogło się sprawdzić moim zdaniem, bo jeśli oni zakładają cykl książkowy, a ja miałam owu w 11dc wówczas no to 🤣 ... nie było moim zdaniem bata, żeby nie było żadnej różnicy tak szczerze.

reklama
W poniedziałek wracam na konsultacje w sprawie ryzyk, a kolejne podglądanie mam dopiero we wrześniu. Także kończę sierpniowe tour de wizyty lekarskie powoli. 😄

Mi doktor co robiła prenatalne prawie nic nie mówiła. Na połówkowych była u kogoś innego, więc wzięłam z prenatalnych dokumentację, i on mówi no przecież już wtedy było widać. Ja nie pytałam bo nie chciałam wiedzieć, no ale po amnio no to czarne na białym.

Mi doktor co robiła prenatalne prawie nic nie mówiła. Na połówkowych była u kogoś innego, więc wzięłam z prenatalnych dokumentację, i on mówi no przecież już wtedy było widać. Ja nie pytałam bo nie chciałam wiedzieć, no ale po amnio no to czarne na białym.
No widać, przecież na pierwszych prenatalnych oceniają także narządy 😊

Nie no, mój dr jest bardzo gadatliwy, ja jestem osobą, która nie pyta o nic, a on sprzedawał mi każdą informację, więc pół godziny było jego informacji i mojego mhm mhm. 🤣

Ja akurat szłam to już wcześniej dużo widziałam tego co może mi pokazać. Że ma komplet rąk i nóg, jak mniej więcej bije serce, że ma kość nosową, że przezierność ok, więc jakby no w sumie to nie miałam już o co tam pytać nawet. 😄

reklama
Do góry