reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Ja mam dzisiaj jakiś zły dzień, martwię się, że w sumie nie mam za dużo objawów, 🍒 nie bolą i jeszcze mnie teraz coś zaczęło mocniej kłuć z prawej strony :/ dobrze że czwartek już blisko, to zobaczymy, czy coś z tego będzie

Jeszcze będziesz płakać, że cyce bolą jakby miały odpaść, hahaha
Może nie, bo w sumie z synem też mnie za bardzo nie bolały 😄 Głównie jak wychodziłam na zimno, bo akurat 1 trymestr się zaczynał w końcówce października. Tym razem muszę sobie wszystko zapisać, zrobić jakieś notatki, żeby nie panikować jak ewentualnie będę jeszcze kiedyś w ciąży

Może nie, bo w sumie z synem też mnie za bardzo nie bolały 😄 Głównie jak wychodziłam na zimno, bo akurat 1 trymestr się zaczynał w końcówce października. Tym razem muszę sobie wszystko zapisać, zrobić jakieś notatki, żeby nie panikować jak ewentualnie będę jeszcze kiedyś w ciąży

A czemu panikować? 😯

reklama
A czemu panikować? 😯
No że nie mam żadnych objawów, więc na pewno ciąża się nie rozwija 😆 Glupie to, ale psychicznie byłoby mi lepiej, gdybym od samego początku ciąży czuła się źle. Po wizycie serduszkowej raczej mi te chore myśli przejdą, ale do tego czasu muszę trochę popanikować

Do góry