reklama
Tak, te 8 dni temu już było serduszkoBo Ty już FHR miałaś stwierdzony wcześniej prawda, na ostatniej wizycie?

loumarie
Fanka BB :)
Tak, te 8 dni temu już było serduszko![]()
Elegancja Francja!
Ja się mogę zamienićJa mam dzisiaj jakiś zły dzień, martwię się, że w sumie nie mam za dużo objawów,nie bolą i jeszcze mnie teraz coś zaczęło mocniej kłuć z prawej strony :/ dobrze że czwartek już blisko, to zobaczymy, czy coś z tego będzie

Angiee
No weź oddaj trochęJa się mogę zamienić![]()

loumarie
Ja mam dzisiaj jakiś zły dzień, martwię się, że w sumie nie mam za dużo objawów,nie bolą i jeszcze mnie teraz coś zaczęło mocniej kłuć z prawej strony :/ dobrze że czwartek już blisko, to zobaczymy, czy coś z tego będzie
Jeszcze będziesz płakać, że cyce bolą jakby miały odpaść, hahaha
Angiee
Może nie, bo w sumie z synem też mnie za bardzo nie bolałyJeszcze będziesz płakać, że cyce bolą jakby miały odpaść, hahaha

loumarie
Może nie, bo w sumie z synem też mnie za bardzo nie bolałyGłównie jak wychodziłam na zimno, bo akurat 1 trymestr się zaczynał w końcówce października. Tym razem muszę sobie wszystko zapisać, zrobić jakieś notatki, żeby nie panikować jak ewentualnie będę jeszcze kiedyś w ciąży
A czemu panikować?

reklama
Angiee
No że nie mam żadnych objawów, więc na pewno ciąża się nie rozwijaA czemu panikować?![]()