Klemensa
Fanka BB :)
I tak zaskoczy i tak prędzej czy później a przynajmniej nie będzie celowo parł by grało i świeciłoAle w końcu może zaskoczy i zacznie siadać chociaż na nocnik![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak zaskoczy i tak prędzej czy później a przynajmniej nie będzie celowo parł by grało i świeciłoAle w końcu może zaskoczy i zacznie siadać chociaż na nocnik![]()
To ja wiem z własnej autopsji.I tak zaskoczy i tak prędzej czy później a przynajmniej nie będzie celowo parł by grało i świeciło
No pora dla 3 latka z czapy, serio...nawet i dla 5 latka i mówię to ja, matka łyżwiarki która mając 4 lata jechała na lód na 7 rano i na 15 tego samego dnia, a między tym przedszkoleNoooo. I wrócilibyśmy godzinę po naszej standardowej porze kolacji, więc w sumie byłaby kolacja, mycie i spanie. Nie podoba mi się to i im to napisalam. Może nas przerzucą do tego bliższego ośrodka i tam będzie wcześniej.
Ale zajęcia muzyczne mamy o 17, więc najwyżej tylko na to się zapiszemy.
Tylko zła jestem, bo na te sportowe zapisywaliśmy się w czerwcu, wpłaciłam wpisowe nie wiedząc jakie godziny i teraz klops.
O nie w życiu....miałam i ta pozytywne rozpieprzylam nożemTeż tłumacze ale jak kamień o wodę. Ja mam to samo zdanie, nie naciskam tylko tłumaczę, może sam w końcu usiądzie. Myślałam ostatnio, żeby kupić nocnik grający i świecący.
Są jeszcze ludzie parapety, też nie lepsiZabierzcie mi ta prace, bo jeszcze pare dni i wysiade nerwowo… utwierdzam sie w przekonaniu, ze niektorzy ludzie to taborety… takie twarde i niewygodne!
Szukasz sponsora?Zabierzcie mi ta prace, bo jeszcze pare dni i wysiade nerwowo… utwierdzam sie w przekonaniu, ze niektorzy ludzie to taborety… takie twarde i niewygodne!