Świetnie to widać, taka fontanna hhaahZebys sie nie stresowala, ze cos sie zmienilo
Eeej ja nigdy nie widzialam jak sika![]()
reklama
Lwica1410
Fanka BB :)
U mnie też do nikogo, bo tylko tyłek ładnie pokazywała. Jak się urodziła cały tatuś. Później się zmieniło. Mówią, że kobieta wie że urodziła, za to facet nigdy nie ma pewności, temu po urodzeniu podobne do tatusia.U mnie na usg bylo podobne do nikogodopiero jak sie urodzil to bylo widac cokolwiek
![]()
Usagitsukino
hahah aż od razu poszłam to powiedzieć mężowi i powiedział dokładnie to co TwójJak mężowi powiedziałam, że kajtek sika do brzucha i te siuśki pije to mi mówi, no chyba Ty tak robiłaś bo moje dziecko na pewno nie pije swojego moczu![]()

nieznośne_poplątanie
Moderator
Spoko, mój to jeszcze na odchodne chyba z wrażenia, że w końcu ktoś go wyciąga nasrał mi do brzucha. Przynajmniej nie musiałam się martwić o smółkę.Jak mężowi powiedziałam, że kajtek sika do brzucha i te siuśki pije to mi mówi, no chyba Ty tak robiłaś bo moje dziecko na pewno nie pije swojego moczu![]()

Klemensa
No ja cały czas myślałam że jej coś wyrośnie to mi pokazała że nieeeZebys sie nie stresowala, ze cos sie zmienilo![]()
Eeej ja nigdy nie widzialam jak sika![]()

reklama
Kosinka94
Moderator
To mój przy porodzieSpoko, mój to jeszcze na odchodne chyba z wrażenia, że w końcu ktoś go wyciąga nasrał mi do brzucha. Przynajmniej nie musiałam się martwić o smółkę.![]()