reklama

Klemensa
Fanka BB :)
Moja ukrywała twarz w dłoniach jak tylko głowica USG podjeżdżała w okolice twarzy, jakby w ogóle nie chciała się pokazaćTo u nas młody na każdym USG robił palmfacepo porodzie zresztą też. I do tej pory tak czasem śpi.
 dopiero na tym trzecim coś tam widać ale bez szału xd
dopiero na tym trzecim coś tam widać ale bez szału xd93kora
Moderator
No to mój pierwszy syn ładnie się pokazywał , nawet mi machał, serio mam ten widok do dzisiaj w oczach  .
.
Za to drugi syn był cały czas dupą odwrócony i ją wypinał jak USG było, mało tego kiedyś mało co posikałyśmy się ze śmiechu z lekarką bo ileż można tańczyć na głowie breakdance? No ile ? Za każdym razem wiecie jak ta młodzież kiedyś tańczyła na głowie ? No no to mój młody tak robił , dosłownie a później dupę wypinał

.
.Za to drugi syn był cały czas dupą odwrócony i ją wypinał jak USG było, mało tego kiedyś mało co posikałyśmy się ze śmiechu z lekarką bo ileż można tańczyć na głowie breakdance? No ile ? Za każdym razem wiecie jak ta młodzież kiedyś tańczyła na głowie ? No no to mój młody tak robił , dosłownie a później dupę wypinał

93kora
Moderator
A gdzie sobie jedziecie ?Dzień dobry Bździągwy
Podaję kawusię️
Wpadłam życzyć Wam udanego weekendu ❤
My wyjeżdżamy więc wrócę do Was w poniedziałek
loumarie
Ja mam spadek energetyczny, bo mnie strasznie umęczył ten tydzień nerwowo... Siedzę pod kocem z herbatką. 
Dzisiaj od rana musiałam kręcić kupoburzę, bo ktoś chyba wziął koło i puknął się w czoło zamiast zapytać bądź chociaż poinformować czy coś można zrobić, a później jakieś kontrole za tyłkiem łażą.
Byłam święcie przekonana, że jeszcze moment to naprawde komuś naślę różnych takich i się skończy taniec pingwina w tym tygodniu.
Ale hot dogi będę sobie robić dzisiaj kolacyjnie. To sobie skonsumuję bułę z parówką to mi się może jad ułoży...
 To sobie skonsumuję bułę z parówką to mi się może jad ułoży... 

Dzisiaj od rana musiałam kręcić kupoburzę, bo ktoś chyba wziął koło i puknął się w czoło zamiast zapytać bądź chociaż poinformować czy coś można zrobić, a później jakieś kontrole za tyłkiem łażą.
Byłam święcie przekonana, że jeszcze moment to naprawde komuś naślę różnych takich i się skończy taniec pingwina w tym tygodniu.
Ale hot dogi będę sobie robić dzisiaj kolacyjnie.
reklama

Kejcik
ja przed ciążą nie przepadałam za wołowiną - owszem, zjadałam ale rzadziej niż częściej, za to w ciąży non stop miałam ochotę na stejkiNo jak mnie zespół zapytał co ja teraz lubię jeść, czy bardziej słodkie czy wytrawne a powiedziałam, że mięso to...Opowiedzieli mi, że znają tylko przypadek Phoebe z Przyjaciół co jadła mięso w ciazy.
Wogóle u mnie afery mięsne w domu ostatnio były. Ślubny miał misję zdobycia mi pasztetu na wagę, tego w foremce. No i zdobył, z uwaga, indyka... Boże co za obrzydlistwo, sam to jadł finalnie. Kajtecki był zrozpaczony, ojciec miał jedną misję i zamiast kupić pasztet ze świni to on tak dietetycznie, z drobiu.
 i teraz dalej uwielbiam się nażreć dobrej krowy
 i teraz dalej uwielbiam się nażreć dobrej krowy  a mój młody tak samo - jak mu serwuję wołowinkę to zawsze jest zjedzona cała porcja, za to jak dałam mu spróbować lody, które też jem nałogowo (conajmniej raz dziennie) to nie chciał nawet buźki otworzyć
 a mój młody tak samo - jak mu serwuję wołowinkę to zawsze jest zjedzona cała porcja, za to jak dałam mu spróbować lody, które też jem nałogowo (conajmniej raz dziennie) to nie chciał nawet buźki otworzyć