Ja też na nfz, po cholere płacić jak ten sam lekarz robi na nfz i prywatnieA to ja robiłam w dniu USG, bo to lekarz po USG dopiero skierowanie mi dał. No ale robiłam na NFZ więc wiadomo, może kwestia tego

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też na nfz, po cholere płacić jak ten sam lekarz robi na nfz i prywatnieA to ja robiłam w dniu USG, bo to lekarz po USG dopiero skierowanie mi dał. No ale robiłam na NFZ więc wiadomo, może kwestia tego
Czuje mdłości na widok koperkuJeju, sztos, wciągnęłam dwa talerzyki...już czuję te mdlosci wieczorem![]()
Ja nie jestem w stanie ani koperku ani pietruszkiMi od dziecka wystarczył zapach koperku żeby mnie mdłości. A jak już go w czymś wyczułam to odruch wymiotny. Na starość jest lepiej, ale dalej go nie lubię.