93kora
Fanka BB :)
@olka11135 wakacje się kończą, odezwij się 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Covid? Ja miałam wcześniejszy tydzień chorowity i wszystkich nas wzięło...Niech te gorące lato to się w d... cmoknie... Wstałam dzisiaj o 3 w nocy, 38 stopni z temperaturką ja witam się znowu, a tu powiadomienie w telefonie, że jeszcze na dworze 32 stopnie prognozowane, o Cię ch...![]()
Witam sie w ostatni dzien goracego lata! Wstalam z mysla- byle przezyc![]()
@olka11135 wakacje się kończą, odezwij się![]()
Covid? Ja miałam wcześniejszy tydzień chorowity i wszystkich nas wzięło...
Osz Ty ale masz Avatar
Jak to wogóle jest, czy przy wystawieniu l4 od razu widzę je w owoc żywota mego jeZUS, czy nie ma tak prędko?
Osz Ty ale masz Avatar
Lokalny kibic ?![]()
Ja to swoim nie kibicuje nawet bo Oni mają nogi jak sarny , wszystko przegrywają i już spadki do 3 ligiJebłamprzepraszam!
Od zawsze![]()
Ja to swoim nie kibicuje nawet bo Oni mają nogi jak sarny , wszystko przegrywają i już spadki do 3 ligi. Za to kibicuje Legii Warszawie bo jednak lokalna moja drużyna z Nimi jest od zawsze
. Plus oglądam KSW a tam walczy Arkadiusz Wrzosek ( również kibic Legii Warszawy a raczej fanatyk) . Także tyle i aż tyle
![]()
Ja chciałam napisać że u mnie piast Gliwice, nawet syny grają w clubie ale nie....po tym jak ostatnio grają to wstydTo u mnie Wisełka a z zagranicznych Barca i PSG. No i naszą Repkę oglądam, teraz się zbliżają mecze eliminacyjne do MŚ w 2026 więc zasiądę przed tiwi![]()