niezapominajka876
Fanka BB :)
Ja już się nie mogę doczekać, naprawdę.Naciesz się drugim trymestrem ja nie wierzyłam że tak szybko mija a jednak![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już się nie mogę doczekać, naprawdę.Naciesz się drugim trymestrem ja nie wierzyłam że tak szybko mija a jednak![]()
Mi tak ok 14 tygodnia gwałtownie wszystko przyspieszyłoNaciesz się drugim trymestrem ja nie wierzyłam że tak szybko mija a jednak![]()
Uf, to jeszcze 3 tygodnie![]()
No mi się już ta moja fałda wydaje dużaNo u mnie akurat tak było, ale też różne są doświadczenia.Tempo wzrostu brzusznego jest różne.
Ja to fałdki już dawno nie mam, mam kawał bebzuna jeszcze trochę do końca xdMi tak ok 14 tygodnia gwałtownie wszystko przyspieszyło![]()
A co do fałdki, życzę Wam aby szybko zniknęłabo mi sie dopiero od jakis 2 tygodni zaczyna ładnie zaokrąglać, ze nie wyglądam jakbym sie ulala
![]()
No mi się już ta moja fałda wydaje dużajak stanę to trochę widać „ciążowy” brzuch także liczę na to że ten ładny ciążowy też przyjdzie szybko
![]()
A u Ciebie to wiem,ze torba juz mamy nadzieje spakowanaJa to fałdki już dawno nie mam, mam kawał bebzuna jeszcze trochę do końca xd
No jasne, już słyszałam że chociaż to dopiero początek to widać na twarzy że jestem w ciąży bo jestem taka… pulchna na buzi. PULCHNA.Osoby postronne szybko Ci powiedząMąż, rodzina
![]()
No jasne, już słyszałam że chociaż to dopiero początek to widać na twarzy że jestem w ciąży bo jestem taka… pulchna na buzi. PULCHNA.![]()