reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Ostatnio jadłam kebab jak byłam z córką w Sopocie. Przechodziłam przez dworzec i tak pachniało, że musiałam kupić. I byłam bez obiadu. Pewnie ciepły by był smaczniejszy, ale i tak wszedł cały, aż się zdziwiłam.
U nas dziś pizza na kolacji.
Prawo jazdy prędzej czy później się przydaje. Ja zrobiłam na studiach, a przydalo się dopiero kilka lat później. Moja partner zrobił prawko mając 34 lata.
IMG_20250916_184055455.jpg

Tutaj watek zbiorczy :D takiej mieszanki ciezarnych i staraczek to nigdzie nie ma :D wieksza mieszanka jest tylko u mnie w zoladku, bo z ogromna przyjemnoscia wciagnelam dzisiaj na obiad kebaba! Z pol roku nie jadlam, a dobre 2 tyg za mna chodzil! Umieram, ale bylo warto 😂
Ty pół roku, a ja dwa lata nie jadłam i w sobotę wsuwałam. Jak smakował po takiej przerwie? Mmm, no coś wspaniałego!

Ty pół roku, a ja dwa lata nie jadłam i w sobotę wsuwałam. Jak smakował po takiej przerwie? Mmm, no coś wspaniałego!
No nie dziwie sie, mi po takim czasie to jak wykwintna kolacja w restauracji, nie wazne, ze sos ciekl po brodzie 😂

@Kitsune kurde drwal to serio moja ulubiona kanapka, ale w zeszlym roku juz nie zjadlam! Chyba mi sie przejadlo :D

reklama
Do góry