reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

U mnie serio złe samopoczucie to wjechało ostatnio na planówce, bo wróciłam do pracy na wieczór no i to był błąd, bo kosztowało mnie to naprawdę mocny ból brzucha. 😬
Już abstrahując, że no tak nie do końca w porząsiu to z tym wyszło z punktu prawa pracy nawet przy mojej dobrej chęci (bo ja po prostu prowadzę takie aktywności w zespole i tak było od zawsze) - zwyczajnie ciężarna nie może pracować powyżej 8h per dzień a spędziłam w pracy równe 12h, więc nadliczbówka i to wieczorna... U mnie to standard ze względu na charakter aktywności no i branży, aczkoooolwiek no już teraz mi o to trudno. Nie są to wybryki dla mnie obecnie, no way.

reklama
@loumarie twarda z Ciebie sztuka :D moze blizej konca terminu olejesz nie zamkniete sprawy :D ja mam taka prace, ze wiecznie sa niezamkniete, jak jedno sie domknie to w innym dopiero otwiera :D

@loumarie twarda z Ciebie sztuka :D moze blizej konca terminu olejesz nie zamkniete sprawy :D ja mam taka prace, ze wiecznie sa niezamkniete, jak jedno sie domknie to w innym dopiero otwiera :D

Szkolę już ludzi pod to bo nawet jak to zamknę to to wróci w wersji część 2... bardzo nie lubię jak ktoś zostaje jak ta przysłowiowa goła dupa w lesie z problemem na głowie o którym nic nie wiadomo bo ktoś mądry wyżej powie "no, to rób"... 😀

W Poznaniu teraz przez weekend będzie festiwal food truck, idę oczywiście na dwa dni 😂 jednego dnia jakiś goferek, drugiego coś większego 😂

Podziwiam, że masz siłę... Ja szczerze po tygodniu to najczęściej już nie mam siły na nic... na miasto nie wychodzę wcale 🙈 Się czuję jak emeryt.
Ale taki GOFER... w sumie gofrownicę mam. 😏 Możnaby gofera upiec.

reklama
Do góry