93kora
Fanka BB :)
Udanego wypoczynku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Udanego wypoczynku
Zastanawiam się, ale musi w pierwszej kolejności wybrać postawę plus kolejną dawkę meningokoków. Muszę bardzo pilnować terminów, bo w naszej przychodni priorytet to postawę wybrać, a dodatkowe dla nich są naprawdę brane jako dodatkowe. Jak matka jakaś nie wie o szczepieniach, to nawet nie proponująMyślalaś o podaniu przeciwciał? Droga opcja, bo za 2 sezon wychodzi koło 4 tys, ale kurcze spokój ducha ogromny![]()
Ale to musiało być słodkie. Śmieszy mnie i nie mogę się nasłuchać jak kogoś dzieci przeklinają, ale nie chcę by moje tak mówiłyBoże szumiący. Czemu dzieci wszystko łapią co się mówi ?
W domu mam więcej zabawek jak ubrań chyba. Wszystko na podłodze wiadomo, dzieciak się bawi.
No i pod wieczór szłam sobie do kuchni i zahaczyłam nogą o tablicę do rysowania i się o mało nie wywróciłam leciałam jak Szpaki mówię sobie " ja pier****w kiedyś nogi sobie połamie" (rzadko bardzo rzadko klnę) a mój mały załapał i mówi " ja pier**** mama nogi łamie" . W pierwszej chwili wpadłam w śmiech a później Chryste Panie Kamil nie wolno tak mówić, brzydko mama powiedziała . A Kamil no brzydka mama jest
![]()
O kurcze. To strasznie smutne jestZastanawiam się, ale musi w pierwszej kolejności wybrać postawę plus kolejną dawkę meningokoków. Muszę bardzo pilnować terminów, bo w naszej przychodni priorytet to postawę wybrać, a dodatkowe dla nich są naprawdę brane jako dodatkowe. Jak matka jakaś nie wie o szczepieniach, to nawet nie proponują![]()
@93kora padlam!!! Ale mielismy bardzo podobnie, tylko robotnik za oknem krzyknal tak soczyciscie, oczywiscie kto to podlapal![]()
@Hermeneg taka kawka z rana to wlatuje jak zlotoladuj baterie!
@loumarie a jest opcja, ze dziecko uciska watrobe lub zoladek? Moze tak niefortunnie ulozone, ze dostarcza dodatkowych wrazen? Ale porob badania to wiele sie wyjasni
Trzymam kciuki!Mogę Was prosić o trzymanie kciuków? Czekam na wyniki proga o bety. Jeden biochem za mną, boję się kolejnej. Jeśli znowu los chce ze mnie zadrwić to serce mi pęknie