reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Myślalaś o podaniu przeciwciał? Droga opcja, bo za 2 sezon wychodzi koło 4 tys, ale kurcze spokój ducha ogromny :)
Zastanawiam się, ale musi w pierwszej kolejności wybrać postawę plus kolejną dawkę meningokoków. Muszę bardzo pilnować terminów, bo w naszej przychodni priorytet to postawę wybrać, a dodatkowe dla nich są naprawdę brane jako dodatkowe. Jak matka jakaś nie wie o szczepieniach, to nawet nie proponują 😬

Boże szumiący. Czemu dzieci wszystko łapią co się mówi ?
W domu mam więcej zabawek jak ubrań chyba. Wszystko na podłodze wiadomo, dzieciak się bawi.
No i pod wieczór szłam sobie do kuchni i zahaczyłam nogą o tablicę do rysowania i się o mało nie wywróciłam leciałam jak Szpak 🤣 i mówię sobie " ja pier****w kiedyś nogi sobie połamie" (rzadko bardzo rzadko klnę) a mój mały załapał i mówi " ja pier**** mama nogi łamie" . W pierwszej chwili wpadłam w śmiech a później Chryste Panie Kamil nie wolno tak mówić, brzydko mama powiedziała . A Kamil no brzydka mama jest 🤣
Ale to musiało być słodkie. Śmieszy mnie i nie mogę się nasłuchać jak kogoś dzieci przeklinają, ale nie chcę by moje tak mówiły 🤣

@93kora padlam!!! Ale mielismy bardzo podobnie, tylko robotnik za oknem krzyknal tak soczyciscie, oczywiscie kto to podlapal 😂😂😂

@Hermeneg taka kawka z rana to wlatuje jak zloto :D laduj baterie!

@loumarie a jest opcja, ze dziecko uciska watrobe lub zoladek? Moze tak niefortunnie ulozone, ze dostarcza dodatkowych wrazen? Ale porob badania to wiele sie wyjasni

Ja dzisiaj korzystam z wolnego, od rana zaliczylam zakupy, pojechalam po wszystko to bylo na promce, bo popoludniami to pustki na regalach jak wracam z pracy :D zrobilam nawet kluski slaskie do obiadu 😂 ogarnelam w domu, zaraz wleci kawa i luz!

Zastanawiam się, ale musi w pierwszej kolejności wybrać postawę plus kolejną dawkę meningokoków. Muszę bardzo pilnować terminów, bo w naszej przychodni priorytet to postawę wybrać, a dodatkowe dla nich są naprawdę brane jako dodatkowe. Jak matka jakaś nie wie o szczepieniach, to nawet nie proponują 😬
O kurcze. To strasznie smutne jest :(

Mogę Was prosić o trzymanie kciuków? Czekam na wyniki proga o bety. Jeden biochem za mną, boję się kolejnej. Jeśli znowu los chce ze mnie zadrwić to serce mi pęknie

Załączniki

• 20250929_090250(1).jpg
    20250929_090250(1).jpg
    560,4 KB · Wyświetleń: 65
@93kora padlam!!! Ale mielismy bardzo podobnie, tylko robotnik za oknem krzyknal tak soczyciscie, oczywiscie kto to podlapal 😂😂😂

@Hermeneg taka kawka z rana to wlatuje jak zloto :D laduj baterie!

@loumarie a jest opcja, ze dziecko uciska watrobe lub zoladek? Moze tak niefortunnie ulozone, ze dostarcza dodatkowych wrazen? Ale porob badania to wiele sie wyjasni

Nie no, bombel jeszcze raczej dużo za mały, żeby tańczyć mi po wątrobie. 🤔

reklama
Do góry