reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Nie, ja bardzo mało słucham, bo nie mam kiedy 🙈 jak w biurze jestem to najczęściej mam jakiś podcast w słuchawkach, żeby ludzie dali mi spokoj. Zwykle słucham Czytu Czytu albo nadrabiam poranną audycję z RMF z Terlikowskim, żeby wiedzieć, co się na świecie dzieje :)
Bo Ci chciałam polecić perełkę, chyba że już znasz. :D Chodzi mi o Jaśmin z kanału Stanowo na yT. Jej research to potęga. O przełęczy Diatłowa też nagrywała - majstersztyk.

reklama
Z resztą, to takie strzępienie jęzora...
Nie wiem w sumie po cholerę ja wogóle ruszałam ten temat, mogłam się spodziewać takiego odzewu. 🤷🏻‍♀️

Gadajcie sobie o czym chcecie, o słupie i o 🍑. ;) Ja stąd zawijam manelki, bo widzę że my się nie zrozumiemy, a potrzeba wam duuużej przestrzeni do tematów o tym "wszystkim", więc zamiast was "uciszać" (lol) to wam ją zostawię. 😁
Tak was czytam i jeszcze nie doszłam co się stało?

A ja nie czytam już 5 stron chyba wstecz bo wracam z zakupów 😁 .

Inaczej z kresek są dziewczyny co zaciążyły szybciej, jedne później i są dziewczyny które się starają dalej, szanuję to.
Tylko jak tu przyszły już zaciążone dziewczyny to trudno nie domyśleć się, że będą pisały o swoich ciążach.

To wątek na którym każda może się odezwać i gadać przysłowiowo o taktycznej 💩 .

@loumarie co do balonika. Jest do przeżycia, ale lekarz musi go dobrze założyć. U mnie po założeniu chwilę było okej, a później dostałam mocnych skurczy krzyżowych, że aż mi się nogi uginały i słabo mi się robiło. Od położnej usłyszałam, żęto jest normalne i ma boleć, ale po jakimś czasie lekarz zawołał mnie na fotel i poprawił balonik, bo się okazało, że albo był za nisko założony, albo się przesunął 🤷‍♀️ po tym już dalej bolało, ale tak do przeżycia. Więc podejrzewam, że każdy może mieć inne doznania w zależności od progu bólu itp. Ogólnie nic przyjemnego jak ci zwisa cewnik z krocza a musisz jeszcze z nim funkcjonować i się ruszać 🙈

Z resztą, to takie strzępienie jęzora...
Nie wiem w sumie po cholerę ja wogóle ruszałam ten temat, mogłam się spodziewać takiego odzewu. 🤷🏻‍♀️

Gadajcie sobie o czym chcecie, o słupie i o 🍑. ;) Ja stąd zawijam manelki, bo widzę że my się nie zrozumiemy, a potrzeba wam duuużej przestrzeni do tematów o tym "wszystkim", więc zamiast was "uciszać" (lol) to wam ją zostawię. 😁
Nie no nie idź nigdzie
Finger No GIF by Chloe Ting

reklama
Tak :) i jak na bardzo ciężki temat to jest świetnie napisana.

Pamiętam, że podobnie mi się czytało np. "Tragedię na Przełęczy Diatłowa". Może być cięzki temat, byle narracja to dźwigała. Wcześniej czytalam "Bezduszni" też z Czarnego, o zagladzie chorych psychicznie w trakcie II Wojny Światowej i tam narracja nie dźwigała, czytałam po 2 strony dziennie. Chociaż ksiązka miala super research zrobiony, było 50 stron samej bibliografii i źródeł.
Przełęcz Diatłowa... jak ja wałkowałam ten temat 🤩 czy Kubę Rozpruwacza...
Aha te nocki w pracy gdzie puszczałam podcasty kryminalne...
Jak ja bym chciala wiedzieć to w tej przełęczy naprawdę sie wydarzyło...

Do góry