reklama
Kurcze, przykro mi bardzoBeta 6.45 prog 5.84ładnie spadło

Kosinka94
Moderator
To ja jem z bitą śmietaną, pełno owoców i jeszcze jakiś sos owocowy - najlepiej truskawkowyOstatnio jadłam z dżemorem i bita śmietaną to się napchałam
Ja też zaraz grzeję grzańca malinowego a skarpety sobie dzisiaj ciepłe zakupiłam!

Klemensa
Fanka BB :)
Urodziłam, eMeczka z nami od wtorku ale przekroczyliśmy magiczne 10% spadku (miała 10,5 czy 11
) więc nadal tu jesteśmy i dostaje w dekiel bo zamiast rozkręcać laktacje to ja tu siedzę i daje jakieś gowno jej byle nadrobiła trochę wagi i schizuje bo już praktycznie mieszkam w tym szpitalu i sobie raz radze a raz nie

Hermeneg
Urodziłam, eMeczka z nami od wtorku ale przekroczyliśmy magiczne 10% spadku (miała 10,5 czy 11) więc nadal tu jesteśmy i dostaje w dekiel bo zamiast rozkręcać laktacje to ja tu siedzę i daje jakieś gowno jej byle nadrobiła trochę wagi i schizuje bo już praktycznie mieszkam w tym szpitalu i sobie raz radze a raz nie
Gratulacje

Nie schizuj! Wiem, że siedzenie w szpitalu to nic fajnego ale to dla dobra eMeczki

Jeszcze się zdążycie sobą nacieszyć w domowym zaciszu. Trzymam kciuki żeby jak najprędzej

Eveline.eve
Gratulacje! Niestety to poczatek schiz ale mam nadzieję że szybko załapiecie karmienieUrodziłam, eMeczka z nami od wtorku ale przekroczyliśmy magiczne 10% spadku (miała 10,5 czy 11) więc nadal tu jesteśmy i dostaje w dekiel bo zamiast rozkręcać laktacje to ja tu siedzę i daje jakieś gowno jej byle nadrobiła trochę wagi i schizuje bo już praktycznie mieszkam w tym szpitalu i sobie raz radze a raz nie

Kaalaa
@Klemensa wiem, ze to ciezkie, ze czlowiek chcialby juz do domu… jest szansa zebys najpierw przystawiala ja do piersi niech sciaga z obu tyle co sie naprodukowalo i dopiero dac jej cos dodatkowego?
Na pocieszenie powiem, ze ja dokarmialam caly tygodniowy pobyt w szpitalu, ale dlatego, ze moje dziecko jadlo 3 osobowa norme i piersi nie nadazaly
ale potem w domu laktacja ruszyla i to jak ruszyla!
ale do tego tez potrzebny jest spokoj, czego w szpitalu nie dostaniesz..
Na pocieszenie powiem, ze ja dokarmialam caly tygodniowy pobyt w szpitalu, ale dlatego, ze moje dziecko jadlo 3 osobowa norme i piersi nie nadazaly

Gratulacje! No i współczuję, w domu najlepiej.Urodziłam, eMeczka z nami od wtorku ale przekroczyliśmy magiczne 10% spadku (miała 10,5 czy 11) więc nadal tu jesteśmy i dostaje w dekiel bo zamiast rozkręcać laktacje to ja tu siedzę i daje jakieś gowno jej byle nadrobiła trochę wagi i schizuje bo już praktycznie mieszkam w tym szpitalu i sobie raz radze a raz nie
Trzymam kciuki żebyście wyszły po weekendzie

Kitsune
Moderator
Gratulacje!!!Urodziłam, eMeczka z nami od wtorku ale przekroczyliśmy magiczne 10% spadku (miała 10,5 czy 11) więc nadal tu jesteśmy i dostaje w dekiel bo zamiast rozkręcać laktacje to ja tu siedzę i daje jakieś gowno jej byle nadrobiła trochę wagi i schizuje bo już praktycznie mieszkam w tym szpitalu i sobie raz radze a raz nie

reklama