reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

A że u mnie nie ma półśrodków to wieczorem skręciłam jeszcze drugą: makaron świderki, kukurydza, szynka konserwowa, ogorki konserwowe, dużo natki pietruszki i majonez.

reklama
Nie no, w ciąży nie jestem za bardzo ciastkowa. Czekoladowa to jeszcze jak Cię mogę ale tylko zakładając, że kiełbasę też dam. 😄
Też myślałam o jakiejś sałatce ale to sprawa do wydumania. 😄 Myślałam o sałatce z selerem konserwowym, ale no nie wiem. 👀
Seler naciowy, pierś z kurczaka gotowana w kostce rosołowej, kukurydza,groszek ,ananas,natka pietruszki, majo+jogurt, sól,pieprz - dla fanów słodko -słono

Zakupiłam seler konserwowy, wędzony kurczak (wędzony, parzony), kukurydzę, ananas, czerwoną fasolę. 😃 Zapas majonezu mam, więc będzie kręcone.
W poniedziałek mam połówkowe, wracam i "gościuję" gości. 🦭 Szkoda tylko, że pogoda taka licha bo nawet nie ma jak w ogródku posiedzieć.

Hej dziewczyny co myślicie o tym teście? Widzę cień cienia ale kreska jest chyba w złym miejscu?
IMG_2539.jpeg

Załączniki

• IMG_2538.jpeg
    IMG_2538.jpeg
    451,3 KB · Wyświetleń: 17
reklama
Do góry