Paula_i_dzieciaczki
Fanka BB :)
Współczuję, mi doskwierała w pierwszej ciąży i to było okropne doświadczenie@loumarie co robiłaś z rwą kulszową? Mnie tak ebe, że plecy ugina :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Współczuję, mi doskwierała w pierwszej ciąży i to było okropne doświadczenie@loumarie co robiłaś z rwą kulszową? Mnie tak ebe, że plecy ugina :/
@loumarie co robiłaś z rwą kulszową? Mnie tak ebe, że plecy ugina :/
Uooo.. chyba niewiele zrobisz… rozgrzewaj i duzo lez, lepszego pomyslu na siebie tez nie mialam, ale pamietam, ze to mi pomoglo przetrwac..@loumarie co robiłaś z rwą kulszową? Mnie tak ebe, że plecy ugina :/
Eee miałam rwę w pierwszej ciązy. Nie byłam w stanie stać, chodzić, leżeć... to był początek 2022 roku. W druguej cięży nic i po porodzie nicJak co... ebała mnie jak chciała
Nie no, śmiechem żartem. Wiesz co, szczerze rozciąganie mi pomagało na nią.
Ale moja gina mówi, że jak rwa ebnęła raz, to ebać będzie wciąż.
Opitoliłam właśnie dwa kawałki camemberta z Turka jak zwierzę i nie wiem czy to mądry był pomysł.
Trudno.
My zaraz pizzę zamawiamyJak co... ebała mnie jak chciała
Nie no, śmiechem żartem. Wiesz co, szczerze rozciąganie mi pomagało na nią.
Ale moja gina mówi, że jak rwa ebnęła raz, to ebać będzie wciąż.
Opitoliłam właśnie dwa kawałki camemberta z Turka jak zwierzę i nie wiem czy to mądry był pomysł.
Trudno.
Nic tylko pozazdrościćEee miałam rwę w pierwszej ciązy. Nie byłam w stanie stać, chodzić, leżeć... to był początek 2022 roku. W druguej cięży nic i po porodzie nic![]()