reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

U nas dzisiaj był dzień kebsa, do tego miałam drineczka, tym razem alkoholowego 😁 Od jutra można wrócić do diety, jakoś ten listopad się u mnie kiepsko zaczął pod tym względem 🤣🤣

reklama
Ja to bym zjadła picke.
Ale moja gina ostatnio mi powiedziała, żeby bardziej pilnować michy bo jestem obecnie 3-4kg do przodu, a do 10 mam zezwoleństwo. Więc smuteczek.

Ja to bym zjadła picke.
Ale moja gina ostatnio mi powiedziała, żeby bardziej pilnować michy bo jestem obecnie 3-4kg do przodu, a do 10 mam zezwoleństwo. Więc smuteczek.
No nie gadaj. Ale to ze względu na cholesterol czy co?

Jedź jak masz ochotę. Lekarzu lecz się sam albo nie jedz tego co innym mile 🤣

No nie gadaj. Ale to ze względu na cholesterol czy co?

Jedź jak masz ochotę. Lekarzu lecz się sam albo nie jedz tego co innym mile 🤣

Ona nic nie wie o moim cholesterolu. 🤪
Ale nie. No tak wymyśliła, że taki przyrost jest normalny i akceptowalny.
Ostatnio tak do mnie mówi... A ILE PANI PRZYTYŁA OD POCZĄTKU, HĘ????
Mówię, że no tak bliżej tych 4 kg obecnie, od tego lipca.
MHM... PROSZĘ PAMIĘTAĆ, ŻE DO KOŃCA CIĄŻY MAX 10.
Myślę, no to może nie być wcale tak prosto ale dobra... 😅 no to zostało mi te 6 do wykorzystania.

Ona nic nie wie o moim cholesterolu. 🤪
Ale nie. No tak wymyśliła, że taki przyrost jest normalny i akceptowalny.
Ostatnio tak do mnie mówi... A ILE PANI PRZYTYŁA OD POCZĄTKU, HĘ????
Mówię, że no tak bliżej tych 4 kg obecnie, od tego lipca.
MHM... PROSZĘ PAMIĘTAĆ, ŻE DO KOŃCA CIĄŻY MAX 10.
Myślę, no to może nie być wcale tak prosto ale dobra... 😅 no to zostało mi te 6 do wykorzystania.
Troche szkodliwe podejście ma :D dycha to wcale nie jest tak duzo

reklama
Do góry