reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
@loumarie co robiłaś z rwą kulszową? Mnie tak ebe, że plecy ugina :/

Jak co... ebała mnie jak chciała 🤣
Nie no, śmiechem żartem. Wiesz co, szczerze rozciąganie mi pomagało na nią.
Ale moja gina mówi, że jak rwa ebnęła raz, to ebać będzie wciąż.

Opitoliłam właśnie dwa kawałki camemberta z Turka jak zwierzę i nie wiem czy to mądry był pomysł. 🤣
Trudno.

Opitoliłam właśnie dwa kawałki camemberta z Turka jak zwierzę i nie wiem czy to mądry był pomysł. 🤣
Trudno.
Eee miałam rwę w pierwszej ciązy. Nie byłam w stanie stać, chodzić, leżeć... to był początek 2022 roku. W druguej cięży nic i po porodzie nic :)

Nie no Dziewczyny mnie rwa dopadła parę ładnych lat temu. Serio. Wtedy dostawałam takie czerwone zastrzyki (nazwy nie pamiętam) ale bolały, że nie pytajcie.
Na kolanach w domu z bólu pamiętam przez 2 dni chodziłam 🤐 .
Czuje, że będzie to samo. Dupy przewiać mi nie mogło bo mam kurtkę ciepłą za dupę aż.

Trudno.
My zaraz pizzę zamawiamy 😁😁 . 2 wielkie pizzę na 3 osoby 🙈
Wczoraj miałam zajebisty dzień z jedzeniem - na śniadanie hod dog ze stacji, obiad jedliśmy u prababki moich dzieci, wracając zajechaliśmy do Malborka na super combo. Później w domu właśnie pizze jedliśmy . A no i w między czasie oczywiście ciasta jak dziki knur się najadłam.
Mogę mieć takie święto zmarłych codziennie, w trasie xD.

reklama
Do góry