reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Ja RWE jakoś przetrwałam, za to kręgosłup lędźwiowy chce mnie wykończyć. Raz mi fizjo uro gin rozmawiała bo akurat u niej byłam to było lepiej na chwilę.
Moja poprzednia ginekolog miała hopla na punkcie wagi, najlepiej jak bym wcale nie przytyła. Było 10kg na plusie. Obecny lekarz nie ma na ten temat zdania i już jest 12 na plus. Zdecydowanie lepiej mniej przytyć. Zwłaszcza, że ja jestem grubas😅

Ostatnia edycja:
Zachować ten próg minimalny, raczej się da ale wiąże się to na pewno z ograniczeniami. Jedząc to co bym z chęcią sobie zjadła, to nie dopilnuję takiego przedziału 🤣

Ale macie faktycznie większy apetyt w ciąży? Ja jestem z tych co to raczej więcej zjadają, w ciąży minimalnie więcej jadałam, ale ruchu miałam znacznie mniej.

Ona nic nie wie o moim cholesterolu. 🤪
Ale nie. No tak wymyśliła, że taki przyrost jest normalny i akceptowalny.
Ostatnio tak do mnie mówi... A ILE PANI PRZYTYŁA OD POCZĄTKU, HĘ????
Mówię, że no tak bliżej tych 4 kg obecnie, od tego lipca.
MHM... PROSZĘ PAMIĘTAĆ, ŻE DO KOŃCA CIĄŻY MAX 10.
Myślę, no to może nie być wcale tak prosto ale dobra... 😅 no to zostało mi te 6 do wykorzystania.
To mnie musiałaby laczkiem nawalać na każdej wizycie w takim razie 🤣🤣.

Wczoraj zamówiliśmy sobie pizzę X2 . Przyszły rozwalone, dzwonimy reklamacja, przyjeżdżają drugie 2 pizzę już w normalnym stanie. Pytałam czy chcą zabrać tamte " naleśniki" mówili ,że nie. Zjedliśmy te również. Więc mieliśmy 4 pizze w cenie 2 🤣🤣

reklama
Z tą wagą no to róznie :p ja startowalam w obu ciążach z tej samej, w pierwszej się mega pilnowalam, w drugiej jadłam namietnie obwarzanki z solą i chipsy i przytylam tyle samo 🤣 fakt, nie wiem ile tylabym w 3trym, ale do tego 22tc było identyko.

Do góry