reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Byłam umówiona na fajne rzeczy przed macierzyńskim, ale nie doczekałam się i obiecanki cacanki, więc plany mi się zmieniają, ogarnę sobie nową certyfikację wobec tego i 🏃‍♀️ bye bitches, szukajcie mnie u konkurencji za rok, MWHEHEHE 🤣
High School Comedy GIF
Ale bym sama chciala tak zrobic! :D
Ja już po prenatalnych.
3x chłopak 😁
Jeeee! ♥️ widze, ze machnal czym trzeba z pewnoscia na tym usg 😂

reklama
No to fakt, pytanie komu ile płacą i za co...
Jeśli ten co pracuje 20 lat jest na tym samym stanowisku co ten świeży i zarabiają tyle samo albo podobnie to nie opłaca się mieć wiedzy. 😀
Minimalna płaca równa się minimalna praca.
Podstawe wszyscy mają taką samą, znaczy wykształciuchy mają 200zl więcej. Tym z dłuższym stażem dochodzi wysługa. Więc ja już się dawno przestałam wychylać, chociaż czasem mnie krew zalewa jak widzę te bezmózgi.

Mnie też to cieszy. 😁
Jestem posiadaczką różnych fajnych rzeczy. Córa by mnie okradała, a synowe nie lubią teściowych więc nie będzie mi ruszać. Heheheh.
A no to ja mam też pełno fajnych i jakoś nie widzę, żeby się tym dzielić 🤣🤣.
Ale zobacz jakie jędze będziemy wobec synowych z no ja wiem , że taka będę 😁😁

Moja znajoma próbowała 5 razy, chciała córkę...no cóż, ma 5 synów 😁
Ale ja tam lubię chłopców, szczególnie po mojej córce fosznicy 😎 kolejna hipochondryczka...no nie polecam 😆😉
Ja uznaję zasadę do 3 razy sztuka, później nauka 🤣Więc u mnie koniec będzie już 🤪 (poważnie) .

No ja wiem już jak ich obsłużyć, najważniejsze i wgl to są synki mamusi i ten pewnie też będzie ❤️

Tylko no z 4 chłopa w domu ciężko będzie na bank . Ale nikt mi chociaż szminki nie podpierdzieli 🤣🤣

reklama
Ja uznaję zasadę do 3 razy sztuka, później nauka 🤣Więc u mnie koniec będzie już 🤪 (poważnie) .

No ja wiem już jak ich obsłużyć, najważniejsze i wgl to są synki mamusi i ten pewnie też będzie ❤️

Tylko no z 4 chłopa w domu ciężko będzie na bank . Ale nikt mi chociaż szminki nie podpierdzieli 🤣🤣
Ja tak po drugim juz mowilam 😅
Ale teraz po 6 już na pewno koniec 🤪

Do góry