reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Dzisiaj wnocy nosiłam 2h. Co próbowałam odłozyć to było senne "ponosiiiić" i histeria jak próbowałam wytłumaczyć, ze mozemy leżeć i się tulić. A potem zasnął ot tak w sekundę
juz mam tego dość. Potem mam rozwalony dzień, chce mi się słodkiego.
A dziamdziak się obudził rano zadowolony jak zawsze. On się wyspał.
A dziamdziak się obudził rano zadowolony jak zawsze. On się wyspał.
Lwica1410
Moja też zawsze wyspana. Dobrze, że się nosić nie karze bo kawek dziecka już jest. Za to zanim zaśnie to skacze po łóżku, wierci się, jak już leży to tyłkiem i nogami na wszystkie strony. Do tego śpiewa tak że można ogłuchnąć. I w pewnym momencie cisza i zasypia. Tylko znowu kłopot bo do spania potrzeby cyc w garści 
Lady Loka
No to u nas jest butla i jak zaśnie przy butli to już śpi, a jak nie zaśnie to woła ponosiiiić.Moja też zawsze wyspana. Dobrze, że się nosić nie karze bo kawek dziecka już jest. Za to zanim zaśnie to skacze po łóżku, wierci się, jak już leży to tyłkiem i nogami na wszystkie strony. Do tego śpiewa tak że można ogłuchnąć. I w pewnym momencie cisza i zasypia. Tylko znowu kłopot bo do spania potrzeby cyc w garści![]()
Wcześniej były inne fazy teraz jest ponosić
I w nocy jak się obudzi to podobnie. Albo zaśnie przy butli albo jest ponosiiiiić.
I ja mu tłumaczę w dzień, mówi, że nie będziemy się nosić, ale w nocy i tak woła
Lwica1410
Też mnie czasem wkurza, najbardziej jak tyłek i nogi na mnie zarzuca. Bo nie dość że młody od środka napierdziela to ona od zewnątrz i ten brzuch obolały. Chyba przez to, że sama kiepsko sypiam bardzo mi to nie przeszkadza. Chociaż wczoraj pobudki na przebieranie wszystkiego 3 razy to i mnie wykończyły.
Lady Loka
Ojezu. No ja tez przebieram w nocy, bo się przesikuje po tej butli. Potrafimy 2 tygodnie bez przesikania, a teraz mamy trzeci dzień pod rząd :/Też mnie czasem wkurza, najbardziej jak tyłek i nogi na mnie zarzuca. Bo nie dość że młody od środka napierdziela to ona od zewnątrz i ten brzuch obolały. Chyba przez to, że sama kiepsko sypiam bardzo mi to nie przeszkadza. Chociaż wczoraj pobudki na przebieranie wszystkiego 3 razy to i mnie wykończyły.
Masakra. A wszędzie czytałam, ze po 2rż to już lepiej, tymczasem tu już obie mamy prawie 3latki i kupa.
Lwica1410
U nas było 1 siku i 2 x wymioty. Chyba jej się 2 lub 3 raz zdarzyło siku w łóżku. Na szczęście bez awantury, bo od kiedy bez pieluchy to jak się zdarzyło zsikać to płacz i histeria.Ojezu. No ja tez przebieram w nocy, bo się przesikuje po tej butli. Potrafimy 2 tygodnie bez przesikania, a teraz mamy trzeci dzień pod rząd :/
Masakra. A wszędzie czytałam, ze po 2rż to już lepiej, tymczasem tu już obie mamy prawie 3latki i kupa.
Lady Loka
U nas jeszcze pampers, ale jak na zaśnięcie wlwci butla 280ml to w nocy jak się obudzi to muszę przebrac, bo jak dołożę kolejne 280ml to będzie basen. Jak śpi całą noc to nie przebieram.U nas było 1 siku i 2 x wymioty. Chyba jej się 2 lub 3 raz zdarzyło siku w łóżku. Na szczęście bez awantury, bo od kiedy bez pieluchy to jak się zdarzyło zsikać to płacz i histeria.
Jemu mokro nie przeszkadza zupełnie.
93kora
Moderator
Nienawidzę takiej pogody szczerze powiemOooo Pani też z Elbląga!Mamy dziś piękną pogodę, co?
![]()
Dzisiaj od rana ładnie i oby tak zostało
reklama
maggie97
Początkująca w BB
Tak to prawda, ładnie. Korzystałam już z pogody.Nienawidzę takiej pogody szczerze powiem.
Dzisiaj od rana ładnie i oby tak zostało![]()