Proszę podpowiedzieć, jaki owoc wrzucić w kopiec kreta (banan ble)
I teraz się przyczepię jak Ty do tego, że nie lubię octowych Laysów!
Jak to banan ble?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Proszę podpowiedzieć, jaki owoc wrzucić w kopiec kreta (banan ble)
Ja byłam w poprzedniej ciąży. Nie widziałem czy najpierw płuca wypluje czy macica od kaszlu wypadnie. Zapalaniem oskrzeli, i się dowiedziałam, że mam się zapytać co mogę brać w aptece i stosować babcine metody.
Najbardziej w tej jesiennej pogodzie mnie wkurza ogranianie psic. Bo i mnie ciągle leje, nawet na spacer to chciały tylko sikupe o do domu.
No ble ...I teraz się przyczepię jak Ty do tego, że nie lubię octowych Laysów!
Jak to banan ble?!![]()
No ble ...
To jeszcze dla męża na urodziny to tym bardziej, co ja staremu fallusa owocowego w ciasto wrzuce?
Zamiennik potrzebny![]()
Żeby zaraz nie było nadinterpretacji, że jak w plastry to już groźbaZawsze możesz banana pokroić w plasterki co by mieć inne skojarzenia
A tak na poważnie nie wiem czym go zastąpić, jak wzbudza w Tobie mieszane odczucia to może pomiń owoc jakikolwiek?![]()
No ja była w poz z kaszlem. I takie rzeczy mówił internista.Miałam na myśli poz![]()
@loumarie ja bym wszedzie wpierniczala malinyale w koncu z czekolada maja sie bardzo dobrze, a badz co badz ciasto jest czekoladowe
![]()