reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Ja już wiem co mi wczoraj było. Coś mi na żołądku stanęło. Pół nocy w łazience ale dzisiaj jak młody Bóg się czuje 💪🏻💪🏻

reklama
W tym co ja rodzę też wszytko każą mieć. Jak poprzednio miałem inny w planie to tam trochę rzeczy zapewniali, no ale jak się od pani doktor dowiedziałam, że jestem wariatka co dupę zawraca, to na 10 dni przed porodem wybrałam inny szpital 😁

W tym co ja rodzę też wszytko każą mieć. Jak poprzednio miałem inny w planie to tam trochę rzeczy zapewniali, no ale jak się od pani doktor dowiedziałam, że jestem wariatka co dupę zawraca, to na 10 dni przed porodem wybrałam inny szpital 😁
Wtf? Co to za teksty wogóle? 🤨
Czemu tak palnęła?

Wtf? Co to za teksty wogóle? 🤨
Czemu tak palnęła?
Nie wiem, może miała zły humor. Na panią przede mną też krzyczała, było słychać na korytarzu. Jak się okazało, że wszystko jest w porządku to wyszłam i mówię do partnera, że tu rodzic nie będę. Wydawało mi się, że to było dużo wcześniej przed porodem, ale ostatnio wpadł mi do rąk wypis z tamtej wizyty.

To u mnie w miescie, nie dosc ze bardzo dobry szpital, to zapewnia wszystko lacznie z ciuszkami dla dziecka, chociaz rozmiarowo bywa roznie i mamy raczej polecaja miec swoje, to sa na miejscu :D jak rodzilam 1 tez wszystko bylo, tylko pampersy swoje trEba bylo miec, oczywiscie od startu uzywalam swoich kosmetykow, ale podklady, podpaski nawet, wszystko bylo na miejscu

reklama
No też zależy czy szpital coś daje od siebie, mój nie daje 😀 Muszę mieć wszystko swoje od A do Z, włącznie z podkładami na łóżko 🤣
Ja też i jeszcze przed porodem leżałam 🤡udało się spakować w kabinowke i torbę sportową + podkłady i takie rzeczy miałam w materiałowej torbie na zakupy bo zajmowały połowę walizki jak tam próbowałam upchnąć

Do góry