reklama
93kora
Moderator
NO nie gadajNo też zależy czy szpital coś daje od siebie, mój nie dajeMuszę mieć wszystko swoje od A do Z, włącznie z podkładami na łóżko
![]()
loumarie
Fanka BB :)
Jeśli jest jakaś rzecz, która Ci przychodzi do głowy, że szpital mógłby Ci zapewnić bo opłacasz przecież składki to gwarantuję Ci, że jest na liście szpitalnej żeby to wziąć ze sobąNO nie gadaj. Nawet podkładów poporodowych żałują?
![]()
Kitsune
Moderator
To tak jak u mnieNo też zależy czy szpital coś daje od siebie, mój nie dajeMuszę mieć wszystko swoje od A do Z, włącznie z podkładami na łóżko
![]()
Lwica1410
W tym co ja rodzę też wszytko każą mieć. Jak poprzednio miałem inny w planie to tam trochę rzeczy zapewniali, no ale jak się od pani doktor dowiedziałam, że jestem wariatka co dupę zawraca, to na 10 dni przed porodem wybrałam inny szpital 
loumarie
No już takie duperele higieniczne to szczerze mogliby dawać, nie?To tak jak u mnieTeż wszystko dosłownie muszę mieć swoje
Ale no cóż, no przynajmniej jeszcze nie będziemy rodzić na SOR
loumarie
Wtf? Co to za teksty wogóle?W tym co ja rodzę też wszytko każą mieć. Jak poprzednio miałem inny w planie to tam trochę rzeczy zapewniali, no ale jak się od pani doktor dowiedziałam, że jestem wariatka co dupę zawraca, to na 10 dni przed porodem wybrałam inny szpital![]()
Czemu tak palnęła?
Lwica1410
Nie wiem, może miała zły humor. Na panią przede mną też krzyczała, było słychać na korytarzu. Jak się okazało, że wszystko jest w porządku to wyszłam i mówię do partnera, że tu rodzic nie będę. Wydawało mi się, że to było dużo wcześniej przed porodem, ale ostatnio wpadł mi do rąk wypis z tamtej wizyty.Wtf? Co to za teksty wogóle?
Czemu tak palnęła?
Kaalaa
To u mnie w miescie, nie dosc ze bardzo dobry szpital, to zapewnia wszystko lacznie z ciuszkami dla dziecka, chociaz rozmiarowo bywa roznie i mamy raczej polecaja miec swoje, to sa na miejscu
jak rodzilam 1 tez wszystko bylo, tylko pampersy swoje trEba bylo miec, oczywiscie od startu uzywalam swoich kosmetykow, ale podklady, podpaski nawet, wszystko bylo na miejscu
reklama
Klemensa
Ja też i jeszcze przed porodem leżałamNo też zależy czy szpital coś daje od siebie, mój nie dajeMuszę mieć wszystko swoje od A do Z, włącznie z podkładami na łóżko
![]()