reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

felidae alez sie usmialam,troche smiechu tez sie nam nalezy;-)dobre:tak:
agnieszka.kk buuu,chyba i ja musze to kato na fb zalozyc:tak:tak sie przymierzam,ale trudno mi sie w tym wszystkim polapac,ale co tam moze mimo mojego wieku dam rade;-):-D
edysiek to mieliscie intensywny weekend,fajnie...
mamuska24 aaa juz niedlugo do Polski wyjazd macie,kurcze zazdroszcze ci:-p

ja jak odwiedzam Polske to zawsze jezdze na taki dozy bazar,jak ja lubie tam byc,awsze sie obkupie,ubrania itp.
u nas pogoda,mozna powiedziec narazie do d****,slonce zachodzi,wiatr jakis taki zimny,brrrr
moje samopoczucie nadal do bani,chociaz lepiej juz jak wczoraj,ale nie za rewelacyjnie,do tego opadam z sil,nie mam cisnieniomierza bo bym sobie moze cisnienie zmierzyla,moze cos mam za niskie?chociaz ja zawsze mam niskie:dry:ech,mam nadzieje,ze to nic powaznego...

reklama
agnieszka.kk buuu,chyba i ja musze to kato na fb zalozyc:tak:tak sie przymierzam,ale trudno mi sie w tym wszystkim polapac,ale co tam moze mimo mojego wieku dam rade;-):-D
zyta pewnie czemu nie.
W gruncie rzeczy to nie jest trudne.
Ja na głównym bb nie wklejam zdjęć:no: Wolę na nk lub fb bo tam mam wszystko zablokowane i nie chciani goście nie mają wstępu.
P.s. na fb wstawiłam album ze zdjęciami z Majorki to tak dla zainteresowanych
yes2.gif

Pozdrawiam was dziewczyny!
Ja uciekam do pracy ehhh.

Ostatnia edycja:
witam dziewuszki!!!
ja dzisiaj chyba dochodze do siebie,aczkolwiek nie do kaca:-p
Felidae nie,nie o tym pisze,ale bardzo bym chciala pojechac tam kolo Lodzi na zakupy,slyszalam o tym,tylko odemnie to troche daleko...
a ja mam ten targ w miescie niedaleko mojego miejsca zamieszkania,w okolicy chyba nie ma takiego wiekszego...ceny coprawda,u Polakow wysokie,ale u tych z innych krajow calkiem,calkiem,nieraz mozna cos kupic fajnego,za fajna cene...aaa teraz mama mi mowi,jakie fajne sa ubrania na mnie,uffff no ale 2000tys,km nie bede jechala:-p
aaa mialam sie pytac,co w kacu z ta twoja praca?jak to sie wyjasnilo???
agnieszka.kk ty nocny marek jestes...
lenaDTR gdzie ta miejscowosc jest twoja???cos mi jest znajoma,ale nie moge sobie przypomniec,gdzie ona jest polozona...:rofl2:
mamuska24,Edysiek

witam dziewuszki!!!
ja dzisiaj chyba dochodze do siebie,aczkolwiek nie do kaca:-p
Felidae nie,nie o tym pisze,ale bardzo bym chciala pojechac tam kolo Lodzi na zakupy,slyszalam o tym,tylko odemnie to troche daleko...
a ja mam ten targ w miescie niedaleko mojego miejsca zamieszkania,w okolicy chyba nie ma takiego wiekszego...ceny coprawda,u Polakow wysokie,ale u tych z innych krajow calkiem,calkiem,nieraz mozna cos kupic fajnego,za fajna cene...aaa teraz mama mi mowi,jakie fajne sa ubrania na mnie,uffff no ale 2000tys,km nie bede jechala:-p
aaa mialam sie pytac,co w kacu z ta twoja praca?jak to sie wyjasnilo???
agnieszka.kk ty nocny marek jestes...
lenaDTR gdzie ta miejscowosc jest twoja???cos mi jest znajoma,ale nie moge sobie przypomniec,gdzie ona jest polozona...:rofl2:
mamuska24,Edysiek

kochana moja miejscowość leży na trasie Wrocław-Poznań mam do Wrocławia 20 km jak przycisne autkiem to zajmuje mi to 15 min:)

Ja dzisiaj mam wolne i wzięłam sie za mega porządki!Już za tydz\ień Gaja kończy 2 latka i robimy imprezkę!Na pewno będzie to grill i dumam co oprócz mięsa mogę przygotować macie jakieś pomysły??

reklama
Do góry