reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

pokoj dla bobaska

Po tych wszystkich opowieściach nie robimy pokoiku dla małej póki co i tak musi być przy nas;)Ale nie oznacza, że nie ma swojego kącika ma prawie większą połowę naszej sypialni;)

reklama
Zdec... piękny pokoik! Wszystko tak fajnie ze sobą współgra... widać że już macie prawie wszystko... tylko czekać na Natalkę!!! :)

Moje kochanie złożyło dziś łóżeczko małego i postawiło chwilowo w jego pokoju. Kiedy zobaczyłam je rozłożone to zamiast radości itp to ogarnęło mnie lekkie przerażenie, sama nie wiem jak je opisać. Chyba że to już tuż tuż.

zdec rewelacja ta posciel wygląda, a pokoik tez superaszczy :-D Wszystkie zreszta macie super pokoiki i kąciki oczywiscie. No to teraz nasze bąbelki moga wychodzić.

Lena ,a ty co sie lenisz i zdjec nie robisz ?:cool:

zdec rewelacja ta posciel wygląda, a pokoik tez superaszczy :-D Wszystkie zreszta macie super pokoiki i kąciki oczywiscie. No to teraz nasze bąbelki moga wychodzić.

Lena ,a ty co sie lenisz i zdjec nie robisz ?:cool:

Muszę pościel w łóżeczku założyć;)

a to nasze dzisiejsze dzieło:p
do terminu już bardzo niedaleko więc hmm może Jagódka się skusi na łożeczko a nie siedzi w tym ciasnym brzuchalu:p

Załączniki

• 100_2243.jpg
    100_2243.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 189
  • 100_2242.jpg
    100_2242.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 182
olavip piękne łóżeczko, a baldachim najpiękniejszy:)
Myślisz że metodą na wyciągnięcie maluszka z brzuszka jest przygotowanie mu pokoju?
Nasz już skończony, a małej się w ogóle nie śpieszy....ale może to i dobrze, jeszcze troszkę czasu ma:)

dziewczyny sliczne pokoiki

zdec- robi wrażenie aż zazdroszcze ze nie mamy osobnego pokoiku dla małej zeby móc jej tak slicznie urządzić jej krolestwa ale cóż moze drugi maluch bedzie miał juz swoj pokoj mam taką nadzieje

reklama
Do góry