reklama

Pomniejszamy się :)

reklama
Nareszcie i u mnie waga drgnęła, ale ubyło dopiero 2kg i zostało jeszcze 10kg!!!!!
I to wszystko pupsko, uda, brzuch. Ale wiecie co? Kupiłam sobie rolki na stare lata hi hi:-D i mam nadzieję że pomogą, bo to akurat te partie mięśni pracują w czasie jazdy. Mam nadzieje że kolan nie pozdzieram, bo w życiu rolek na nogach nie miałam:-):-):-)

I to wszystko pupsko, uda, brzuch. Ale wiecie co? Kupiłam sobie rolki na stare lata hi hi:-D i mam nadzieję że pomogą, bo to akurat te partie mięśni pracują w czasie jazdy. Mam nadzieje że kolan nie pozdzieram, bo w życiu rolek na nogach nie miałam:-):-):-)
Rolki są świetne na nogi i pośladki. :-)
Ja miałam rolki na nogach tylko raz i prawie sobie zęby powybijałam. :confused2: Od tamtej pory kwitną w szafie... :-p

rolki miałam dwa razy na nogach...
raz sie nie zabiłam
a drugi raz ponowiłam próbe ambitnie -czy na pewno nie umiem jezdzic ;-) okazało sie że nie umiem bardzo szybko

chyba na allegro je wystawie:-D

a ja uwielbiam rolik jezdzilam przed ciaza, biegalam i jezdzilam rowerem teraz odpadaja mi jakiekolwiek cwiczenia wiec zastanawiam sie nad nordic walking malego w chuste i moge zaczynac:tak:
nic nie chudnie kilogrami kilka dni stoja w niejscu a potem dochodzi nastepny tylko sie zalamac

reklama
U mnie zniknął kolejny kilogram, jest 61, zostało mi tylko do zgubienia fałdka na brzuszku, reszta jest ok, rozmiar 36 teraz noszę a nawet wchodzę w 34 ale trochę ciasno. Więc tak może już zostać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry