Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
nie przesadzajmy, jest sporo do wypracowania
to pewnie tak jak u każdej z nas
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie przesadzajmy, jest sporo do wypracowania
ja jestem 6kg szczuplejsza cm tez sporo spadlo waga narazie stanela odkad wprowadzilam warzywaale w kartykulach pisalo zeby sie tym niezniechecac bo tak moze bycprzez chwile , najwazniuejsze zewaga nierosnie a i zgrzeszylam sobie ostatnio polowa kasata a waga niedrgnela czyli super
:-)aniolek jak tam twoja dieta?? u mnie na dzien dzisiejszy schudlam 4 kg ale waga stanela w miejsu od 3 dni w centymetrach biodra 4 cm mniej brzuch 7 cm mniej i biust 4 cm mniej i tak jestem zadowolona z rezultatow wbilam sie nareszcie w rybacczki z zeszlego rokui nawet sa one luzne
pozdrawiam
Dziewczyny zostałam przez was moooocno zmotywowana i solennie sobie obiecałam 0 cukru w pod każdą postacią!!! Zobaczymy co z tego wyjdzie...sylwiakk303 gratuluje postepow w dietce, naprawde jest warta swojej dobrej opinija jestem 6kg szczuplejsza cm tez sporo spadlo waga narazie stanela odkad wprowadzilam warzywaale w kartykulach pisalo zeby sie tym niezniechecac bo tak moze bycprzez chwile , najwazniuejsze zewaga nierosnie a i zgrzeszylam sobie ostatnio polowa kasata a waga niedrgnela czyli super
:-)