Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hmmmm????A kto ma kręcz szyjny zły???Dziewczyny zwracajcie uwagę na krecz szyjny bo jak do 12 miesiaca nie będzie rozmasowany to potem operacyujnie
Miłego wieczorku.:-)Nati tak to moja tesciowa i szczerze wyczekujemy 13 lutego juzbo to dzien jej wyjazdu. Tak naprawde to niewiele nam pomaga.
Dzis u nas deszcz leje...w poziomie wrecz. Czasem zyc mi sie tu odechciewa. Czemu nie pojechalam do hiszpanii
U mnie ten sam problem,nie nawidzę pogody Irlandzkiejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

z czego jestem naprawdę bardzo szczęśliwa.Od jakiś 3 tygodni wogóle nic nie zwraca.Nawet mu już mleczka nie zagęszczam
Teraz maluszek przechodzi lęk separacyjny i w dodatku mu ząbki chyba idą.Marudny i budzi się z dwa razy wieczorami z płaczem,ale zaraz mu przechodzi i śpi dalej.Twoja mała też przechodziła ten lęk w taki sposób?Cieszę się ,że mala juz lepiej śpi
Karmisz małego piersią???A on jak Ci w nocy śpi???A Ty już odespałaś???
Tez mam nadzieję,że lato będzie cieplejsze.Upałów nie musi być,żeby tylko było słoneczko i najważniejsze,żeby nie padało.
;-)