reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

POMYSŁOWE DOBROMIŁY - Czyli co wymyśliły nasze pociechy

Moja natomiast jak dopadnie szpilek (teraz chowam w najróżniejszych miejscach więc ma mało okazji brojenia) zakłada je i idzie na płytki w kuchni i tak jak najglośniej stuka - im głośniej tym zabawa jest lepsza.:cool2:

reklama
Czechow to tak jak u mnie.Moja jak dopadnie szpilki czy obcasy to mówi ,że ma STUKACZE.Nawet w obuwniczym odwaliła numer.Mówi do sklepowej że ona chce stukacze.Tamta nie wiedziała o co chodzi więc jej wytłumaczyłam.Od tamtej pory jak wchodzimy do jej sklepu sklepowa już od drzwi mewlduje,że nie ma takich małych stukaczy

Moje dziecko nic dzisiaj nie robi tylko wyciąga ciuchy z szafki i robi przebieranki.Sama zakłada na siebie ubrania nie patrząc czy to jej czy nie.W pewnym momencie wyciągła moje buty i dawaj biegac po mieszkaniu.Krzyczałam na nią,chowałam ale bez skutku za każdym razem słyszałam Jula jest duża i idzie do sklepu w butach bo pani będzie się śmiala.W końcu skończyło się na tym,że zamiast pani się śmiac to mi zachciało się płakac bo odkleiła mi obcas.Przyszła do mnie i mówi :nie gniewaj się niunia nie chciala samo się zrobiło...A tak wyglądała jako modelka- sama się tak superancko ubrała.
Oj Mamo Julci nieodpedzisz sie od chlopakow pozniej,tak masz cliczna cureczke:-)

Tatuś śpi po nocce.Julka wpada z hukiem do pokoju a ja jak zwykle za nią,żeby ją z tamtąd zabra.Ona hyc tacie pod kołdre i krzyczy-Zostaw niunie .Niunia chce przytuli się do tatusia.Tatuś się budzi i przytula niunie.Ta zaczyna głaska go po twarzy i mówi;- Mamusiu ale tatuś jest milutki i nie gryzie..Myślałam,że się przekręce ze śmiechu.

reklama
Tatuś śpi po nocce.Julka wpada z hukiem do pokoju a ja jak zwykle za nią,żeby ją z tamtąd zabra.Ona hyc tacie pod kołdre i krzyczy-Zostaw niunie .Niunia chce przytuli się do tatusia.Tatuś się budzi i przytula niunie.Ta zaczyna głaska go po twarzy i mówi;- Mamusiu ale tatuś jest milutki i nie gryzie..Myślałam,że się przekręce ze śmiechu.

he he he - czy to oznacza że ty gryziesz?

Do góry